2777
2789
فقط با فکر مثبت میتونی دورش کنی، خدای ما بزرگ تر از اونیه که فکرش و میکنیم، توکل کن به خدا ، خدایی ک ...

خدا کنه بچه هام عاقبت بخیر بشن و  صد البتا بیماری از من بهشون نرسه چون برای آقایون میتونه خیلی خطرناک باشه 

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و چقدر سخته احساس خوشحالی نکنی... گاهی اوقات ادم های اطرافت و میبینی فکر میکنی چقدر خوشبختن، اما به ...

دقیقا دوروزی پیش بودم جایی همه شاد و خوشحال و صدای آهنگ زیاد 

من اصلا حوصله نداشتم و پاشدم رفتم

پول و با کار کردن میشه بدست اورد، نمیگم غم نیس اما همین که سالم باشی کافیه پول با کار کردن بدست میاد

بدست بیاد وقتی هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی امروز درمیاری فردا تموم میشه چه فایده

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
قطعا بیماری من نیست چون بیماری من خیلیییی نایابهتا حالا ندیدم ...تا پیشرفت نکنه مهم نیست یه جور میوپ ...

بیماری من دکتر گفته هر صد هزار نفر ممکنه یکی بگیره اونم از شانس تو گرفتی. روند آهسته داره و چندسال ممکنه رشد آهسته داشته باشه .و ممکنه یدفعه شدت پیدا کنه. اگه اینه  اسم بیماری بگو 

چون می‌دونم بدخیمیه ولی دکترا میگن چیزی نیست. من سومین دوز سینوفارمو زدم بیست روز بعد نشون داد

با داشتن خانواده وهمسر دوتا بچه تنهام همه در کنارم ولی تنهاترین فرد عالم😭😭تاپیک اخرم

آخ که چقدر سخته ، تورو خدا از بودن کنار بچه ها لذت ببر حیفه خیلیا آرزو دارن بچه دلشته باشن زندگی و سخت نگیر

بدست بیاد وقتی هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی امروز درمیاری فردا تموم میشه چه فایده

دیگه برای زندگی باید کار کرد ‌پول هم واسه خرج کردنه مگه چقدر زنده ایم که همش جمع کنیم و لذت نبریم

بیماری من دکتر گفته هر صد هزار نفر ممکنه یکی بگیره اونم از شانس تو گرفتی. روند آهسته داره و چندسال م ...

خدا الهی بیماری و ازت دور کنه ، سخته واقعا، اما هیچ چیزی برای اون بالا سری غیر ممکن نیست