2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
خداروشکرجدی میگیعمل کردی یا خودش سقط شدچیکارا کردی بعدش

از من گلم کوچیک بود با یه دوز آمپول که تو بیمارستان بستری بودم بهم زدن کم کم جذب شد خداروشکر هزار مرتبه شکر خودش جذب شد با پریودی ازم دفع شد والا بخدا شاید باور نکنی هیچ کاری نکردم نه قرص خوردم نه به خودم رسیدم هیچی فقط سپردم بخدا  نه استرس داشتم نه تو فکر بودم زیاد بی خیال باش گلم فقط بسپار به خودش 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
از من گلم کوچیک بود با یه دوز آمپول که تو بیمارستان بستری بودم بهم زدن کم کم جذب شد خداروشکر هزار مر ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد خدا کوچولوتم واست حفظ کنه🥰🥰

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله هرچی خیره پیش بیاد خدا کوچولوتم واست حفظ کنه🥰🥰

مرسی فدات شم انشاالله به حق بی بی فاطمه زهرا هرچه زودتر دامنت سبز بشه. همونی بشه که دلت میخاد خدا که ندار نیست انشاالله هرچی خیره و صلاح باشه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
مرسی فدات شم انشاالله به حق بی بی فاطمه زهرا هرچه زودتر دامنت سبز بشه. همونی بشه که دلت میخاد خدا که ...

انشالله🙂ممنون

من متفورین خوردم اوزیل و مگنیفورت همه ویتامین ها ولی نشد با لتروزول و‌امپول حامله شدم اما نموند

حالم از لتروزول بهم میخوره منم باهاش خارج رحمی شدم

ربطی به اون‌نداره که من واقعا خسته شدم از دکتر و‌انتظار نمیدونم چکارکنم کاش سقط نمیشد

چرا ربط داره فولیکلم بیش از اندازه بزرگ شده بود و توی لوله گیر کرد لتروزل برای من مناسب نبود چون فولیکولام اندازشون خوب بود تنبلی دارم ولی هرماه پریود میشم و فولیکولام سایزشون خوبه

ربطی به اون‌نداره که من واقعا خسته شدم از دکتر و‌انتظار نمیدونم چکارکنم کاش سقط نمیشد

چه میشه کرد چاره ای جز تحمل نداریم 

انشالله برامون جبران میشه عزیزم این ماه

به امید خدا