2777
2789
دختر من از ۸ سالگی داره میزنه بلوغ متوقف شده بود اما جدیدا دوباره شروع شده میترسم پریود شهالبته دیفر ...

نمی دونم بسته به دوز دارو و مشکل مراجعه کننده دکترا موافصل رو تعیین میکنن دیگه.

ولی می دونم عقب انداختن بلوغ به تنهایی به رشد زیادی نمیکنه، با یه دکتر خوب مشورت کن اکه لازمه هرمون رشد هم بنویسن براش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من از ۸ سالگی داره میزنه بلوغ متوقف شده بود اما جدیدا دوباره شروع شده میترسم پریود شهالبته دیفر ...

سلام عزیزم منم دوساله برای دخترم میزنم و همزمان با آمپول بلوغش باز پیش می‌ره ولی خیلی کند یعنی متوقف نشد ..‌‌شما هنوز ادامه میدی؟

نمی دونم بسته به دوز دارو و مشکل مراجعه کننده دکترا موافصل رو تعیین میکنن دیگه.ولی می دونم عقب انداخ ...

عزیزم اگه یادت مونده میشه بگی وقتی ده ساله بودی سن استخوانیت چقدر بود!؟

سلام عزیزم منم دوساله برای دخترم میزنم و همزمان با آمپول بلوغش باز پیش می‌ره ولی خیلی کند یعنی متوقف ...

بله عزیزم آخه چاره ای نیست شما هر ماه می زنید و اینکه ایرانی یا خارجی

حدود ۱۴۰ بود. نزدیک ۳ سال هرمون رشد استفاده کردم. وقتی قطع کردم ۱۵۸ اینا بودم. ولی بعدش بازم رشد کرد ...

چقدر خوب رشد کردی عزیزم

وقتی آمپول توقف رو شروع کردی ، سینه ت جوانه‌زده بود و تازه علایم داشت ظاهر میشد یعنی تو مراحل اولیه ی بلوغ بودی 

یا اینکه نزدیک پریودی بودی که آمپول شروع کردی ؟ 

چقدر خوب رشد کردی عزیزموقتی آمپول توقف رو شروع کردی ، سینه ت جوانه‌زده بود و تازه علایم داشت ظاهر می ...

من از ۸ سالگی زیر نظر بودم هر چند وقت یبار می رفتم عکس مچ دست و ازمایش و.... اینا انجام میداد و دارو تقویتی می‌داد. تا اینکه ۱۰ سالگی داشت علائم بلوغ ظاهر می‌شد.

تو مرحله اول بلوغ بودم. یکی دو هفته بود احساس کرده بودیم داره شروع میشه. کلاس چهارم بودم ولی خب همه اطرافیانم کلاس چهارم پنجم به بلوغ رسیده بودن و دیگه قدشون رشد نکرده بود.

دکتر هم با توجه ازمایش ها و علائم و ژنتیک از بلوغ جلوگیری کرد و هرمون رشد داد.

من از ۸ سالگی زیر نظر بودم هر چند وقت یبار می رفتم عکس مچ دست و ازمایش و.... اینا انجام میداد و دارو ...

اگه تو مراحل اولیه بلوغ بودی و تازه سینه ت جوانه زده بود 

پس شروع بلوغت خیلی عالی و به موقعه بوده 

و تو‌ حالت عادی یه دو سه سالی طول می‌کشید که پریود بشی 

البته باز بستگی به اون سن استخوانی ت داشته 

الان برا 10 سال دیگه جلوگیری از بلوغ نمی‌زنن  

دکترت‌کی بوده یادت هست ؟ اگه تهران یا کرج یا همین اطراف دخترم رو یه ویزیت ببرم 

اگه تو مراحل اولیه بلوغ بودی و تازه سینه ت جوانه زده بود پس شروع بلوغت خیلی عالی و به موقعه بوده و ت ...

دکترم آریا ستوده بود. مطبش نزدیک بیمارستان فجر. مترو مفتح نزدیکش بود.

البته بعضی دکترا اصلا اصلا هرمون رشد و قبول ندارن و میگن عوارض داره.

دکتر من گفت ۵۰ سال پیش تو کشور های اروپایی و آمریکایی هرمون رشد بوده و استفاده کردن عوارضی نداشته و نداره.

تو خاندان ما،  بچه های نسل جدید اکثرا هورمون رشد استفاده کردیم😂😂😂 

حدود ۱۴۰ بود. نزدیک ۳ سال هرمون رشد استفاده کردم. وقتی قطع کردم ۱۵۸ اینا بودم. ولی بعدش بازم رشد کرد ...

ممنون عزیزم که جواب دادی ایشالله بختت هم بلند باشه..برای دخترای ما هم دعا کن