2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 33 پست
منم دقیقا مثل توام بشدت حاضر جواب و عجولملجبازم و دوس دارم همه چی اونیک من می‌خوام و میگم باشه همسرم ...

آخه جدیدا کاراش خیلی مشکوک شده میدونم پای زنی در میون نیس ولی احساس میکنم پولی که میاره حلال نیس

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واای برو پیگیری کن دکتر برو این شوهر شما رسما خوی وحشیانه داره

بعد که آروم تر میشه میگه الکی نگو من نزدم و کلا میزنه زیرش. خانوادش هم خیلی پشتشن چند باری ب خواهراش گفتم باهاش حرف بزنن ولی اونا هم حتی چیزی بهش نمیگن

خانوادتن اینجورین پس! متولد چندی شما؟

بله ولی میدونم یه روزی تقاص همه ی این آزار هایی ک به من داده به خودش و خانوادش برمیگردن . هر وقت ک منو کتک میزنه یکی از خانوادش یه جیزیشون میشه

عزیرم سنی نداری که حتما طلاق بگیر عمرتو پای کسی که قدر نشناسه هدر نده البته اگر مطمئنی که این ادم و ...

دلم شکسته از دستش. همش تصویر اون لحظه هایی ک کتکم میزد میاد جلوی چشمم. امشبم ک کتکم زد حتی تو بدترین شرایط درد پریود بودم. ولی الان انقد کل بدنم کوفته شده که درد پریودم یادم رفته. دستش گذاشته بود جلوی دهنم تا صدام نره بیرون منم تا جون داشتم همه‌ی انگشتاش گاز گرفتم تا دلم خنک شه

امشب به قدری حالم بد بود که احتیاج داشتم با کسی درد و دل کنم ب مامانم ک نمیتونم بگم خواهری هم ندارم ...

عزیزم هروقت خواستی رو من حساب کن، خواستی درخواست بده هروقت حالت بد بود من هستم مثل یک خواهر🌷 ناامید نباش اصلا

عزیزم هروقت خواستی رو من حساب کن، خواستی درخواست بده هروقت حالت بد بود من هستم مثل یک خواهر🌷 ناامید ...

بنظرت عکس کبودی بدنمو بفرستم برای خواهراش