2777
2789
عنوان

زندگیم اینقد بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 26 پست
وا مگه كاشت ناخنه😂😂😂😂

اره گلم. دعای این دعا نویسا فقط چهل روز اعتبار داره.

بعدم همشون از اجنه کمک میگیرن.

فقط نگو خرافاته ،

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش بد شانسی 🤦

من ی بار برا معازمون ب خواست شوهرم رفتم گفت زمینش سنگینه براتون دووم نمیاره اگه مال خودتونه میفروشین اگه اجارس تحویل میدید ب سختیییییی واقعا الان ازونجا رفتیم ولی خیلی صاحبش اذیت میکنه میگه سر سال نشده هیچ پول پیشتو نمیدم

ولی قرضو بدهی کماکان باقی مونده سرجاش

همش بد شانسی 🤦

عزیزکم، بزار مثل روانشناسا بهت بگم، فکر کن هواپیمات دور از جون توی یه جزیره سقوط کرده. ببین چی داری که می‌تونی باهاش زنده بمونی. از همین وسایل استفاده کن و جزء به جزء نقشه خروج از جزیره رو بکش. شاید مدت‌ها طول بکشه. صبور باش و مقاوم. 

من خودم اعتقاد دارم دعا کراهت داره. 

روزی حداقل ۱۰۰ بار استغفرالله و اتوب الیه بگو و ببین چطور زندگیت خوب میشه و رزق و روزی و کلا همه چی اوکی میشه

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

ببین مشکلت چیه و از کجا آب می خوره. بعد بگرد دنبال راه چاره. دعا خوبه چاره سازه نه اینکه این رمالا برات بخونن.به جای این برو نذر کن خدا کمکت کنه تا راحت تر با مشکلت کنار بیای و حلش کنی  

من خودم یکم تنبلم ولی خدااایی هروقت مشکل داشتم و از کتاب گنجهای معنوی استفاده کردم جواب گرفتم

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

ببین مشکلت چیه و از کجا آب می خوره. بعد بگرد دنبال راه چاره. دعا خوبه چاره سازه نه اینکه این رمالا برات بخونن.به جای این برو نذر کن خدا کمکت کنه تا راحت تر با مشکلت کنار بیای و حلش کنی  

میدونم یهو زد به سرم 😟

استارتر جان،  هر آدمی به یه چیزی اعتقاد داره که وقتی به اون پناه میبره حس خوبی میگیره و حالش بهتر میشه در نتیجه مغزش بهتر عمل میکنه و راهکار مفید بهش میده.  نمیدونم اعتقاد شما چیه؟  اگه قرآن یا هر دعای دیگه اعتقاد داری بخون برای روحیه ی خودت و در کنارش دنبال ریشه ی مشکل بگرد پیداش که کردی دنبال راهکار باش. شاید زمان ببره اما حتما پیدا میشه.  در مورد دعا به دعانویس و...  پناه نبر. اونم آدمه مثل شما. و اثر خوندن دعا که میگم خوبه مثال میزنم شما مرتب به یک نفر حرف بد بزن یا به خودت و برعکس حرف خوب بزن ببین انرژی که میگیری یا میدی چقدر فرق میکنه.  دعا هم تشکیل شده از کلمات خوبه که بار انرژی خوبی داره

ببین مشکلت چیه و از کجا آب می خوره. بعد بگرد دنبال راه چاره. دعا خوبه چاره سازه نه اینکه این رمالا ب ...

همه رو امتحان کردم خام زیارت عاشورا سوره حشر صلوات آدم بدی هم نیستم بخدا به کسی کاری ندارم نمیدونم چرا هیچی جواب نمیده انگار اصلا تو دنیا نیستم

همه رو امتحان کردم خام زیارت عاشورا سوره حشر صلوات آدم بدی هم نیستم بخدا به کسی کاری ندارم نمیدونم چ ...

خب انقدر انرژی منفی هستی. صبح ها که بیدار میشی به خودت انرژی مثبت بده بخند به روی مشکلاتت. بگو مشکلاتم حل میشه که مثبتا رو دریافت کنی. به بدها فکر نکن. توصیه می کنم یه کاکتوس بزار خونت