2777
2789
عنوان

احساسات

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 55 پست
ببخشید ولی آقاییی باید برات بمیره

خدانکنه،من پیش مرگش بشم،،اگه بود سر این کلمه ام دعوام می‌کرد هعی کجایی😔❤️‍🩹

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️‍🩹💚

خدانکنه،من پیش مرگش بشم،،اگه بود سر این کلمه ام دعوام می‌کرد هعی کجایی😔❤️‍🩹

🙄🙄😐

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونی پیام بدی یا حالش بپرسی؟میدونم میفهممت ولی زمان میبره تا این دلتنگی لعنتی کم شه 🥺

میتونم پیام بدم ولی جواب نمیده نمیخوام قسمش بشکنه دوست ندارم بخاطر زیر پا گذاشتن قسمش ناراحت بشه،اگه عصبی بشه خونریزی میکنه،

میتونم پیام بدم ولی جواب نمیده نمیخوام قسمش بشکنه دوست ندارم بخاطر زیر پا گذاشتن قسمش ناراحت بشه،اگه ...

اوق ببخشید البته

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😄😄نمیدونم چرا به دردام میخندم 😄😄

سپاسگزارم بخند 

میتونم پیام بدم ولی جواب نمیده نمیخوام قسمش بشکنه دوست ندارم بخاطر زیر پا گذاشتن قسمش ناراحت بشه،اگه ...

خب چرا قسم میخوره اینجور خودشو اذیت میکنه.

امیدوارم سالم و سرحال باشه و ..

اگر اگر اگر شرایطش هس بگو گاهی ی خبری بده اگر نه که دعا بجون خودت و سلامتی و خوشبختی ایشون . کم کم چون مجبوری پس با اینکه بهش پیام ندی و به خودت میگی حتما سلامت و حالش خوبه خودت اروم میشی

خب چرا قسم میخوره اینجور خودشو اذیت میکنه.امیدوارم سالم و سرحال باشه و ..اگر اگر اگر شرایطش هس بگو گ ...

انشالله 🤲

شبتون بخیر خوشی و آرامش ممنون از حرفاتون💐💐🦋🦋🌙🌙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️