2777
2789
عنوان

ریزش مو

165 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه ماه قبل انفولانزا گرفتم

البته مشکلات هورمونی هم دارم ولی هیچوقت همچین ریزش مویی رو تجربه نکردم

موهامم ذاتا کم پشته 

واقعا دارم کچل میشم

دارم دق میکنم

نمیدونم از آنفولانزاست

از چیه

کسی تجربه ریزش موی شدید بعد از آنفولانزا داشته؟

نمیدونم منم دوماهه گرفتم هم کچل شدم هم مژه هام داره میریزه 😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بدنت ضعیف شده ویتامین بخور و امپول بیوتین بزن

هر روز مکمل مگاامگا و ویتامین سی و منیزیوم میخورم اما نمیدونم تاثیر داره یا نه

خیلی حالم بده

روحیه ام خیلی بهم ریخته بابت ریزش 

کم خونی ریزش مو میارهشربت خونساز از کانال سیاهدونه تو ایتا سفارش بده حالت خوب میشه و رشد موهات بهتر ...

عزیز چنده قیمتش؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
تازه آزمایش چکاپ دادمبمحض دیدن جوابش اگه دیدم کم خونی دارم سفارش میدمکانال دارن یا پیج؟

کآنال تو ایتا دارن   سیاهدونه  برین مطالب کانال رو ببینین بخونین  اگه دیدین مناسب و  دوست داشتین سفارش بدین 

یهویی ریزشش بدتر شد؟

ریزش داشت یهوبدترشد