n_nazgol_n مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 عنوان نتیجه ی بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 26 پست نتیجه ی بیبی چک بعد از ۲۰دقیقه معتبر نیس درسته؟ 1396/10/03 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n_nazgol_n مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 ایشالا ک مثبت باشه عزیزم ناامیدنباش بذار یه۲روز دگ بذار نه خدانکنه من عقدم حالا بچه نمیخام میدونی رابطمم کامل نبود بعدشم پریود ۶ روزه شدم ولی از بس هی اینجا خوندم بعضیا ماهای اول بارداری لکه بینی و خونریزی و اینادارن ترسیدم گفتم نکنه منم باردار باشم یه هفته ام هس روزانه گاهی زیردلم درد میگیره واسه همین اینقد شک دارم
pariashegh عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1223 توضیحتون ک خوندم نتیجه منفیه بنظرمچون حداقل اگه بارداربودین دیگه اون هاله نمیرفت.اگه میتونی فرداصبح برویه ازمایش خون بدهانشالاکه خدایه گوگولی خوشملوگذاشته باشه تودلت سایت ناکامــــان | Nakaman. net
n_nazgol_n مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 توضیحتون ک خوندم نتیجه منفیه بنظرم چون حداقل اگه بارداربودین دیگه اون هاله نمیرفت. اگه میتونی فردا ... نننننن دعاتو پس بگیر 😂کامنت قبلیمو بخون
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 بعد از 10 دقیقه معتبر نیست نه 20 دقیقه...اگه مثبت باشه بلافاصله شروع میکنه به هاله انداختن 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
pariashegh عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1223 الان خوندم ک عقدین فکرمیکردم عروسی کردین همچین دعایی کردم برات😂😂😂خداواس اونایی بده ک چشم انتظارن انشالااگه رابطتون کامل نبوده ک اصلانترساحتمالش خیلی کمه سایت ناکامــــان | Nakaman. net
درانتظارمعجزه عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4543 اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خوردم دوباره آزمایش دادم گفت عادی شده ولی تااخرعمرت باید بخوری مگه میشه خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
n_nazgol_n مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 الان خوندم ک عقدین فکرمیکردم عروسی کردین همچین دعایی کردم برات😂😂😂 خداواس اونایی بده ک چشم انتظار ... شایدم خودم حساس شدم چون از علائم بارداری فقط،همین ک گاهی زیردلم درد خفیف میگیره رو دارم بهرحال مرسی عزیزم از اظهار نظرت❤
pariashegh عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1223 اصلافکرتودرگیرش نکن که باردارنیستیشایدنزدیک پریودته سایت ناکامــــان | Nakaman. net
n_nazgol_n مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خورد ... من تجربه و اطلاعاتی ندارم گلم ولی شاید گفته ادامه بده واسه اینه ک چون ی بار اینجوری شدی و بدنت مستعد همچین مشکلیه دوباره این مشکل پیش نیاد واست
n_nazgol_n مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1540 اصلافکرتودرگیرش نکن که باردارنیستی شایدنزدیک پریودته پریودم حالا نیس آخه
درانتظارمعجزه عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4543 آخه میترسم دچار پرکاری بشه به قول معروف از اینور پشت بوم بیافتم خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
pariashegh عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1223 اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خورد ... خواهرشوهرمنم رفته دکتربهش قرص داده گفته فلان روزبیا،سری دوم که رفته دکترگفته نمیشه داروهاتوقطع کنم و بایددیگه همیشه مصرف کنی سایت ناکامــــان | Nakaman. net