2777
2789
ایشالا ک مثبت باشه عزیزم ناامیدنباش بذار یه۲روز دگ بذار

نه خدانکنه من عقدم حالا بچه نمیخام 

میدونی رابطمم کامل نبود بعدشم پریود ۶ روزه شدم ولی از بس هی اینجا خوندم بعضیا ماهای اول بارداری لکه بینی و خونریزی و اینادارن ترسیدم گفتم نکنه منم باردار باشم 

یه هفته ام هس روزانه گاهی زیردلم درد میگیره واسه همین اینقد شک دارم 

توضیحتون ک خوندم نتیجه منفیه بنظرم

چون حداقل اگه بارداربودین دیگه اون هاله نمیرفت.

اگه میتونی فرداصبح برویه ازمایش خون بده

انشالاکه خدایه گوگولی خوشملوگذاشته باشه تودلت

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خوندم ک عقدین فکرمیکردم عروسی کردین همچین دعایی کردم برات😂😂😂

خداواس اونایی بده ک چشم انتظارن انشالا

اگه رابطتون کامل نبوده ک اصلانترس

احتمالش خیلی کمه

اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خوردم دوباره آزمایش دادم گفت عادی شده ولی تااخرعمرت باید بخوری مگه میشه

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
الان خوندم ک عقدین فکرمیکردم عروسی کردین همچین دعایی کردم برات😂😂😂 خداواس اونایی بده ک چشم انتظار ...

شایدم خودم حساس شدم چون از علائم بارداری فقط،همین ک گاهی زیردلم درد خفیف میگیره رو دارم 

بهرحال مرسی عزیزم از اظهار نظرت❤

اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خورد ...

من تجربه و اطلاعاتی ندارم گلم ولی شاید گفته ادامه بده واسه اینه ک چون ی بار اینجوری شدی و بدنت مستعد همچین مشکلیه دوباره این مشکل پیش نیاد واست

اگه تاپیک بزارم کسی جوابم نامیده توراخدا شماها بگین من کم کاری تیرویید داشتم یک ماه لووتیروکسین خورد ...

خواهرشوهرمنم رفته دکتربهش قرص داده گفته فلان روزبیا،سری دوم که رفته دکترگفته نمیشه داروهاتوقطع کنم و بایددیگه همیشه مصرف کنی