2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمدِخوب بهتره😂ولی محمدلا... احتمال تو رابطه رفتن بیشتر از اینیکیه

ارع چون خودم لاشیع رو دوست دارم ولی با همه هست 😭😭

من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟

تا کی باهمیم ؟

دیدار داریم ؟

سلام 

متولد کدوم فصلم ؟چرا؟

۱۰ نمره

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

پاییز؟

0

😞💔😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

حق داری عزیزم دلت شکسته غم داری 🖤

اخه یه آدم چجوری میتونه بره تو مخت نیاد بیرون؟‌ اون وقتی تورو ندیده چرا همش نگرانی نکنه ازدواج نکنه نکنه با کسی تو رابطه است؟ من واقعا خودمو نمیفهمم همه چی عادی بود داشتم زندگی میکردم، اصلا میگفتم از هیچکس خوشم نخواهد اومد.. الان دارم ببخشید از ناراحتی و غم سگ لرز میزنم هرجا گفتم به هرکی گفتم قضاوتم کرد مگه یه دل چقدر میتونه تحمل کنه؟ من واقعا طاقتشو ندارم بشنوم که میخوام بشکنم نمیره از ذهنم بیرون هرکاری میکنم نمیره نمیتونم فراموش کنم بخدا کار راحتی نیست هیچکس نمیفهمه هم کنکور دارم بخدا دارم روانی میشم، دعوای پدر و مادر از یه طرف میدونم بخدا اینجا هیچکس تقصیری نداره مگه چیکار میتونن بکنن.. ولی من واقعا دارم روانی میشم بخدا رفته بودم حموم اومدم از اونوقت قلبم یجوری درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم بخدا دارم دق میکنم😭💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

اخه یه آدم چجوری میتونه بره تو مخت نیاد بیرون؟‌ اون وقتی تورو ندیده چرا همش نگرانی نکنه ازدواج نکنه ...

بمیرم برات بیا بغلم عزیزم 🖤🖤🖤😭😭😭😭درکت میکنم 

cdn.imgurl.ir/uploads/c497589__-_Kalbim_Sani_Baklar.mp3

امتیاز این مرحله رو از دست دادم 🤣🤣🤣

😂😂

حالا بگو شلوارم چه رنگیه

۰/۷۵

اول فکر کردم تبلیغه توی سایتچقدر دلت پره

تبلیغ کجا بود بخدا تبلیغی نیست دارم آتیش میگیرم رسماً دیگه اصلا نا ندارم چیزی بخورم بخدا روح و روانم داره نابود میشه😭💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤