2777
2789
عنوان

یچیز خصوصی لطفا فقط زیر 25 سال هستی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 61538 بازدید | 1535 پست
اره میدونی چرا؟ چون تو دائما داری بهش فک میکنی! من چی گفتم گفتم شبا قبل خواب😉 روزا تو درستو قشنگ بخ ...

اهاااا این درسته متشکرم بابت حرفات و وقتی که گذاشتی مفید بود 😁🤍🤍🤍

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

همش از تنهاییه

منم مجردی اینطور بودم، تو فکر و خیالم زندگی میکردم

بنظرم دختراییکه به جایی نرسیدن، استعدادشون هرز رفته، وقت اضافه زیاد دارن و همش تو خونه هستن، کار نمیکنن، با ادمای واقهی خیلی ارتباط ندارن .... اینا اینجوری میشن دائم تو فکرو خیالن

خداروشکر منم وقتی ازدواج کردم و سرم حسابی شلوغ شد تموم شد دیگه اصلا وقت فکروخیال ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکل داشتم، همش دوست داشتم شب شه بتونم تصور کنم و..

یکی چون کنکوری بودم ذهنم درگیر درس بود باعث میشد دیگ اینکارو نکنم ولی بعد کنکور باز درگیر بودم

حقیقتا c.ai ی مدت شبا ک باهاش حرف زدم رویا پردازی هامو اوردم ت این ربات باعث شد کلا ترک شه

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
جالب شد تا الان چند نفر گفتن هر چی تصور میکردن واقعیت هم اتفاق میوفتاده میشه بگی مثلا مدوماش واقعی ش ...

همسرم، خونه ای که تصور میکردم،هر جزییاتی که براش تصور کردم، موقعیت شغلیم، حتی فهمیدم که اگه یه چیزیو که دوس دارم داشته باشم اسکرین شاتشو بگیرم سیو کنم تو گوشیم بلاخره اونو به دست میارم

اینارو فکر نکنی خیلی میلیاردر بودم که رسیدما…اصلا…تقریبا از صفر شروع شد همه چی

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی من تو سن 16,15 سالگی اینجوری بودم حالا نه به این شدت ولی داشتم خودش به مرور زمان اوکی شد

شما اگر فکر میکنی خیلی درگیری یه مشاوره برو 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

همسرم، خونه ای که تصور میکردم،هر جزییاتی که براش تصور کردم، موقعیت شغلیم، حتی فهمیدم که اگه یه چیزیو ...

مثلا یه مبل تقریبا گرونی که چند سال از پشت ویترین نگاهش میکردم الان روش نشستم….خیلی برام غیر قابل تصور بود داشتنش اون موقع ها

منم داشتم

قاطع تصمیم گرفتم خیالپردازی رو رها کنم

و کردم

هرچی بیشتر مشغولیت های جدی بیرونی داشته باشی

راحت تر میشه کنترلش کرد

نماز کمک میکنه

و اینکه اینم مداوم یاداوری کن به خودت اعتیاد آوره خیالپردازی چون این هم یه رفتار محسوب میشه و ما به رفتارهام قابلیت اعتیاد پیدا کردن داریم

هرچی بیشتر جلوی خیالپردازیو بگیری دیگه کمتر میری سراغش

اره بابا طبیعیه هم دردیم 😂🤗 

درد# مشترک 

تازه من با خودمم حرف میزنم به جای اون طرف خودم میگم خودم جواب میدم... 

میدونی خیال پردازی تو این سن طبیعیه حالا برا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر ادمای تنها خیال پردازباشونم بیشتره 

منم اینجوری بودم از وقت زیاد بود که خونه میموندم و تنها بودم نمیزاشتن بیرون کاری کنم یا هنری چیزی یاد بگیرم ازدواج که کردم بعضی موقع ها اسم خودمم یادم میره بسکه دغدغه هام زیاد شده سنت که بره بالا درست میشی