2777
2789
عنوان

بارداری با وجود بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی عزیزم انشالله که ایندفعه دامنت سبز شدهتا حالا سابقه داشتی عقب بزنی انقدر؟

چون تنبلی تخمدان دارم آره تا ۱هفته سابقه داشتم ولی علائم دل‌درد و سینه درد و ورم سینه رو نداشتم 

گل دخترت چنسالشه پسر من شش

دخترم متولد ۹۹ هست

از پارسال مهر تو اقدامم دکترم رفتم دارو هم داد ولی هیچی

دیگ چند ماهی هست دارم وزن کم میکنم و پیاده روی میکنم ک اقدام طبیعی

البته دخترمم ۱۰ماه طول کشید تا باردار شدم

چون تنبلی تخمدان دارم آره تا ۱هفته سابقه داشتم ولی علائم دل‌درد و سینه درد و ورم سینه رو نداشتم

منم وقتی باردار بودم خیلیییی سینم درد میکرد هم اینکه خیلی گرسنه میشدم ولی زیاد دستشویی میرفتم از ۴هفته این علائم رو داشتم و چون تو اقدام بود حدس زدم باید باردار باشم انقدر که علائمم شدید بود بعد باورت نمیشه یه شب قبل موعد پریودم بیبی چکم مثبت شد

یادش بخیر اینجا هم تاپیک زده بود هنوزم هست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم وقتی باردار بودم خیلیییی سینم درد میکرد هم اینکه خیلی گرسنه میشدم ولی زیاد دستشویی میرفتم از ۴هف ...

عزیزم😍

آره مثل من

تازه من رژیم فستینگ گرفته بودم

دو سه شبه اصلا طاقت نمیارم دیگ

توروخدا دعا کن باردار باشم و خدا صلاح بدونه ی بچه سالم بهم بده

عزیزم😍آره مثل منتازه من رژیم فستینگ گرفته بودمدو سه شبه اصلا طاقت نمیارم دیگتوروخدا دعا کن باردار ب ...

انشالله عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم ک صلوات میرسم که به خواسته‌ی دلت برسی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین