2777
2789
انشاالله موفق باشی عزیزم❤️از همین ماه شروع می‌کنی ؟

هدفت چیه گلم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پارسال مجاز شدین؟

فرهنگیان رو صفر زدم

ترازت چند شد🥲

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ترازم ۸ هزار خوردی بود ولی نشد که بشه🥲🥲چرا صفر زدی بیشترین تاثیر رو فرهنگیان بوده که

خریت کردم و بخاطر این که لج کردم با یکی (قبلا بهم گفته بود بزرگ ترین ارزوی انسانیا فرهنگیانه بالا تر از اون عرضه شو ندارن) الان فهمیدم اشتباه کردم

کدوم شهری؟ دوست من ۷هزار قبول شد بخدا 

خریت کردم و بخاطر این که لج کردم با یکی (قبلا بهم گفته بود بزرگ ترین ارزوی انسانیا فرهنگیانه بالا تر ...

چه بد شد ک نباید واسه حرف یکی اینقدر زود جا می‌زدی از مسیرت 

شهر یزدم 

همکلاسی های خودمم با تراز کمتر از من مجاز شدن ولی من نشدم بنظر خودم همش واسه این بود که هوش خیلی کم زدم🥲

در جهان دیگر،شاید..🌱