2777
2789
عنوان

بارداری

148 بازدید | 24 پست

سلام  دوستان من ۳۲ هفتمه وزن بچم ۱۸۳۰گرم هست ولی خودم اصلا وزنم بالا نرفته از اول بارداری تا الان کلا دوکیلو نیم اضافه شدم دکترم میگه کمه خوب نیس دیگه نمیدونم چیکار کنم همه چیم میخورم همه جور ویتامین و مکمل هم دارم میخورم خیلی نگرانم چیکار کنم

چیش بده تو بنده برگزیده خدایی من هفته ۱۹ هستم و تاالان ۱۰ کیلو اضاف کردم ک میگن خطرناکه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش اینا همه احتمال هست وقتی سعی خودت کردی نشده دیگه چیکار میتونی بکنی 

من تو بارداریم تو سنو ها میزد که خونرسانی به بچم کمه و وزنش میگفتن کمه چقدر من غصه خوردم وقتی به دنیا اومد تازه دو هفته زودتر از موعدم ۳۷۰۰ بود 

چیش بده تو بنده برگزیده خدایی من هفته ۱۹ هستم و تاالان ۱۰ کیلو اضاف کردم ک میگن خطرناکه

وای چرا؟نون و برنج و ماکارونی رو حداقل برسون تا میشه حبوبات و پروتئین بخور آجیل هم خوبه رو وزن بچه میره نه خودت

وای چرا؟نون و برنج و ماکارونی رو حداقل برسون تا میشه حبوبات و پروتئین بخور آجیل هم خوبه رو وزن بچه م ...

والا ماکارونی نمیخورم برنجم معمولی اجیل اینا میخورم نمیدونم چرا فقط قبل بارداری ورزش میکردم الان ک نمیشه احتمالا بخاطر اونه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن