2777
2789
عنوان

طلسم یا دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 52 پست

طلسم واقعیت داره. سمتش نرید. تو قرآن هم هست زمان حضرت سلیمان شیاطین انجام میدادن

خدا🤍🍃و فرعون هزاران کودک را کشت تا موسی به دنیا نیاید🙂 اما در آخر او را در خانه خودش بزرگ کرد همیشه نقشه خدا بالاتر از نقشه ماست 💜

ندیدم ولی یکی از اشناهامون همینکه میاد خونمون یا به وسایلمون دست میزنه کلی اتفاق بد میوفته برامون

۴۵ روز سوره بقره بزارید تند خوانی پخش کنه هر چی انرژی‌ منفی باشه می‌ره 

خدا🤍🍃و فرعون هزاران کودک را کشت تا موسی به دنیا نیاید🙂 اما در آخر او را در خانه خودش بزرگ کرد همیشه نقشه خدا بالاتر از نقشه ماست 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعیته از معصومین روایت داریم میگن نصف کسایی ک زیر خاکن بخاطر طلسم و دعاست.

من اینجوری خیلی شنیدم ک 

حضرت محمد گفتن نصف آدمایی ک زیر خاکن بخاطر چشم زخم 

البته دعا و طلسم هم میتونه آدم رو ب مرگ برسونه 

من شنیدم ۵۱ روز ۴۵ رو نشنیدم تا حالا

من از یکی شنیدم ۴۵ روز نتیجه دیده. سوره آل عمران هم خوبه 

سوره یاسین هم با خودکار آبی رو به قبله و لباس سفید باید نوشته بشه چسب زده بشه همیشه همراه باشه عالیه

سرکتاب گرفتم خودمم حال روحیم خوب نبود

برای پاکسازی خودت. رو به قبله بشین با وضو. سوره یاسین رو بنویس یا خود کار آبی رو برگه آچار بعد تا کن چسب بزن همیشه همرات داشته باش. 

بعد سوره آل عمران و بقره رو پخش کن. من نتیجه دیدم به شما هم پیشنهاد کردم. میتونید بقره و آل عمران رو پخش کنید

چه حسی داری ؟ چون منم داشتم خودم حس کردم و رفعش کردم میخوام بدونم توام حسات مثه من

استرس شدید و تپش قلب بدون هیچ دلیلی حتا وقتی رو مبل نشستم دارم چایی میخورم استرس دارم 

بد شانسی میارم همش 

وقتی قرآن خونده میشه یا میخام قرآن بخونم حالیی میشم 

حس ترس دارم همش میترسم 

دلم میخاد همش تو خونه باشم حتا یکمم میترسم برم بیرون از خونه 

اینا که گفتم چند سال پیش خیلی خیلی شدید بود الان یکم بهتر شده

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

من شنیدم ۵۱ روز ۴۵ رو نشنیدم تا حالا

یک دستوری دادم راجب باطلش. اگر دوست داشتی استفاده کن