2777
2789
عنوان

کسی بیدارع بیاد بره ب قاضی😭😭😭

273 بازدید | 13 پست

شما بگید کی تقصیر کاره؟؟ 

آیا من روانی ام؟؟ دیوانم؟؟  شوهرم ی ادم سنگدل  بی احساسه.. ابراز علاقم اصلا بلد نیس.. و همیشه تو دعوا منو مقصر صدردصدی میدونه..... 

باشوهرم نشسته بودیم اون تو اینستا داشت کلیپ میدید من یک دقیقه بلندشدم رفتم تو اشپرخونه اومدم بچمون ک چهار دستو پا میره نگو بره سر نوشابه ای ک اقا میل کردن رو از جلوش بردارع و دهنش کنه و اقاااااا ک انقد غرق گوشی بودع نفهمیده... ی آن دیدم بچم سیاه و کبود شد و فقد خمش کردم و زدم ب پشتش خداروشکر پرید بیرون😭😭

من همینطور ک تو شوک بودم بچمو بغل کردم و محکم زدم رو پیشونیم و با گریه ب شوهرم گفتم هواست کجا اخه مرد بچه داش خفه میشد... و اون با کمال حق ب جانب و پرویی گف تو باید هواست میبود چرااا خودتو میزنی تو دیوانه ای خودتو ب دکتر برو نشون بده... بااین حرفاش انگار قلبمو از جا در اورد تیکه تیکه کرد.. 

حالا شماهاااا برید ب قاضی مگ هرکس سر یه اتفاق ناگهانی بزنه ب پشت دستش یا بزنه توسرش روانی یع؟؟ 

اون منو دیوانه خوند😭😭😭

بهش میگم ب جا اینکه بابت این اتفاق بیای دستتو بندازی پشت کمرم و بغلم کنی بگی غصع نخور خانمم؛  عزیزم بخیر گذشت.. سرم داد میزنی ک تو روانی ای و مشکل داری باید ب دکتر خودتو نشون بدی؟؟؟ چرااااا چون بچم داشت جلوم دوراز جون  پر پر میشد من از  شدت ناراحتی زدم تو پیشونیم ک فقد خودمو خالی کنم... بنظرتون من دیونم؟؟ 

تو اون لحضه شوک شدی و از عصبانیت و ترس زدی خودتو..شوهرت شعورش کمه بجا عذرخواهی انگ دیونگی هم میزنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متسفانه این کاری ک تو توقع داشتی انجام بده مال تو رمان یا فیلمه  تو اون حال فقط توقع نگرانی باید داشته باشیم

مرد_ایرانی#  

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

نه شوهرت کم داره انگار تو سالمی

دست پیشو گرفته بود مرتیکه بگو سر نوشابه کوفتی تو رو خورده کمرت بریده مگه؟ چرا اشغالتو برنمیداری از زمین ؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

شوهرتون زیادی بیخیاله 

وقتی بچه میارین هم پدر هم مادر در قبالش مسئولن درضمت اینجا ایرانه مردای ایرانیم که اکثرا رفتارشون مشخصه به هیچ وجه اکثرا رمانتیک نیستن

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

ولش کن حرص نخور

مرتیکه نفهم

من نمیدونم ننه باباشون چی یادشون دادن

چرا فقط باید حواس زن باشه مگه بچه،دو نفر نیست

حرص نخور، فقط خودت پیر میشی ، آدم نفهم هیچوقت نمفهمه

به حرفاش توجه نکن

اینارو گفت تو رو عصبی کنه از گناه خودش کم شه

ببین راستش اگر واقعا قبلا هم اینکارو کردی و موقع عصبانیت خودزنی میکنی که کارت زشت و بد هست اما اگه فقط مواقع فوق العاده حساس مثلا چند سال یکبار ممکن هست پیش بیاد که یکی دو تا تو سر و صورت بزنی عادی هستی اما در هر صورت شوهرت خیلی بیخیاله 

البته بگم حالا که شوهرت بیخیال هست شما بیشتر حواستو جمع کن که بچت خدای نکرده اسیب نبینه

چیزی که تو توقع داری کلا تو اون لحظه دور از انتظاره شوهرتم بادمجون تشریف دارن  دیگه خودت میگی اخلاقش اینجوریه پس بیشتر هواستو بده ب بچه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

همونطور که یکی از دوستان گفتن اگه قبلا هم این کار را جلوش کردی که اشتباه کردی و دیگه تکرارش نکن ولی اگه حالا از ترس بیش از حد بوده و همیشگی هم نیست که طبیعیه، شوهرت هم خودش از ترس و نگرانی این رفتار را کرده و خواسته دست پیش بگیره و گردن گیرش خرابه کلا

شوهرت داداشه شوهر منه انگار تف به ذات هر دوشون بیارن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند