شما بگید کی تقصیر کاره؟؟
آیا من روانی ام؟؟ دیوانم؟؟ شوهرم ی ادم سنگدل بی احساسه.. ابراز علاقم اصلا بلد نیس.. و همیشه تو دعوا منو مقصر صدردصدی میدونه.....
باشوهرم نشسته بودیم اون تو اینستا داشت کلیپ میدید من یک دقیقه بلندشدم رفتم تو اشپرخونه اومدم بچمون ک چهار دستو پا میره نگو بره سر نوشابه ای ک اقا میل کردن رو از جلوش بردارع و دهنش کنه و اقاااااا ک انقد غرق گوشی بودع نفهمیده... ی آن دیدم بچم سیاه و کبود شد و فقد خمش کردم و زدم ب پشتش خداروشکر پرید بیرون😭😭
من همینطور ک تو شوک بودم بچمو بغل کردم و محکم زدم رو پیشونیم و با گریه ب شوهرم گفتم هواست کجا اخه مرد بچه داش خفه میشد... و اون با کمال حق ب جانب و پرویی گف تو باید هواست میبود چرااا خودتو میزنی تو دیوانه ای خودتو ب دکتر برو نشون بده... بااین حرفاش انگار قلبمو از جا در اورد تیکه تیکه کرد..
حالا شماهاااا برید ب قاضی مگ هرکس سر یه اتفاق ناگهانی بزنه ب پشت دستش یا بزنه توسرش روانی یع؟؟
اون منو دیوانه خوند😭😭😭
بهش میگم ب جا اینکه بابت این اتفاق بیای دستتو بندازی پشت کمرم و بغلم کنی بگی غصع نخور خانمم؛ عزیزم بخیر گذشت.. سرم داد میزنی ک تو روانی ای و مشکل داری باید ب دکتر خودتو نشون بدی؟؟؟ چرااااا چون بچم داشت جلوم دوراز جون پر پر میشد من از شدت ناراحتی زدم تو پیشونیم ک فقد خودمو خالی کنم... بنظرتون من دیونم؟؟