2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی از ما پولدارتره و همیشه با ی حس شاهانه ب ما کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 131603 بازدید | 649 پست

من ب هیچ عنوان ی هله پوچ از خانوادمم قبول نمیکنم چ برسه ب خواهرشوهر، اگه ناراحت میشی قبول نکن ازشون 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

چراااا اونوقت ؟ چون خواهر شوهره؟کلا شما عروسا کمک بکنن میگن دیدی داره کمک نمیده .وقتی هم کمک میکنن ب ...

آره چون خواهرشوهره

چه لزومی داره گوشت بفرسته

میتونه کمک مالی مخفیانه کنه به برادرش، حتی به عنوان قرض که غرور برادرش له نشه

مگه اینا گدا گشنه هستن گوشت و میوه بخوان

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما پولدار نیستیم ولی وضع مالی مون کمی بهتر از برادرامه و راحت تر میتونیم خرج کنیم. خدا می‌دونه که دن ...

اینی که شما انجام میدیدن درسته

ولی گوشت و میوه دادن خیلی زشته به نظرم 

عین صدقه دادن میمونه

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اینی که شما انجام میدیدن درستهولی گوشت و میوه دادن خیلی زشته به نظرم عین صدقه دادن میمونه

خب شاید اون خانوم نگران تغذیه ی برادر زاده هاشه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
خب شاید اون خانوم نگران تغذیه ی برادر زاده هاشه

خب به برادرش هدیه کارت بده، به برادرزاده هدیه کارت بده، به زنداداش بده

واقعا چه لزومی داره دادن گوشت؟؟؟؟ چه هدفی هست جز تحقیر کردن؟

آره میپیچه دوره سلفون گوشت رو بعد باهاش شکل مثل گل درست می‌کنه روبان میزنن

گلم لطفا انقدر دنیا رو جای سختی برای زندگی نکنید، اگه میپذیرید ازشون با حس بد این کارو نکنید

هیچ فکر کرید چرا این همه برای دیزاین شم وقت میگذاره؟ مگه یخچال عروسه؟ 

نه ولم میخواد شما حس بد نگیری، من خودم برادر دارم، اول که خدا نکنه محتاج من باشه بعدش اگه خدای نکرده این طور باشه، هروعده غذای من میشه سرطان اگه بدونم برادرم نداره برا بچه هاش بذاره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

بچه ها واقعا دنیا جای ترسنامی برای زندگی میشه اگه از مهربونانه ترین کارای آدما (هدیه دادن) یه عمل بد بسازیم

مهربون# تر باشیم 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

عزیزم دنیا گرده ما هم اینقدر بی پول بودیم باز خوبه بهت کمک میکنه به ما همون کمک رو هم نمی‌کرد ما حتی پول شیر خشک نداشتیم عمم به جای کمک هزارتا زخم زبون میزد مارو تو خونش راه نمی‌داد مامانم تعریف میکنه میگفتم عمت هی میگفت مریم (دختر عموم پولدار بودن) تورو میگیرن پدرت بانکی پولداری اون بچه فقط۶ سالش بود سرش نمیشد میگفت که به مامانم بگه شما بی پولین دخترتونو هیچکس نمیگیره حالا هم که ما اوضاع مون خوب شده و اون عموم اوضاع مالیش بد شده مارو تحویل میگیره همش برای من لباس می‌خره یروز میگفت اگه پسر داشتم تورو براش میگرفتم

بچه ها واقعا دنیا جای ترسنامی برای زندگی میشه اگه از مهربونانه ترین کارای آدما (هدیه دادن) یه عمل بد ...

برای مهربونی راه راهی زیادی هست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خواهرشوهرمن ۲سال ازم کوچیکتره چند وقت دیگه ازدواج میکنه .

بهم میگه همسرمن بهترین و خوشگلترین مرده😅حتی ازداداشامم خوشگلتر🤫میخندم باخودم میگم عین بچه ها حرف میزنه😄به تاپیک منم سربزنییییین