۹۹۸۸۸ مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 عنوان گروه مختلط | مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست من شوهرم گروه مختلط داره و من حس خوبی ندارممهردفعه هم بهش میگم یه مدت همه رو ترک میکنه ولی باز مجدد میرهمن الان باردارم و خیلی حساسیتم بیشتر شده نمیدونم چیکارش کنم 1403/10/28 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگار1234 عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 645 خب عزیزم من باردارمهرشب باید کلی کلنجار برم ۲ تا بشقاب بشوره چون من حالم هوب نیستاونم کلی غرغر میکنه ... تو هم تو گروه برو و صحبت کن اگه حساسیت نشون داد بگو حس منم همین هست
بهار۲۰۲۵ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 4969 محیط آلوده کم کم آدمو آلوده میکنه، من خودم رفتم تو یه بازی مجازی آنلاین اولش خیلی عادی حرف میزدم ولی اون آخرا همش سعی میکردم توجه پسرا رو جلب کنم.😔 وطن خانه ی مادری تو و من است .🇮🇷
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5592 عجب بگو تو پدر شدی تازه یادت افتاده بری تو گروه چت اصل بدی
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105661 خب عزیزم من باردارمهرشب باید کلی کلنجار برم ۲ تا بشقاب بشوره چون من حالم هوب نیستاونم کلی غرغر میکنه ... توام برو تو اون گروه و بذار همه بدونن زن و شوهرین گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
۹۹۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 حق داری محکم باهاش حرف بزن امشب کاملا دعوامون شد یعنی تو یه لحظه دلم برای خودم سوخت که ۵ ماهه دارم سختی میکشم ولی اون حتی از سرگرمی هاش نمیگذره
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 5862 تو هم تو گروه برو و صحبت کن اگه حساسیت نشون داد بگو حس منم همین هست وای نه اسی جامله ست شرایطش عادی نیس بحثی چیزی پیش میاد خدایی نکرده اتفاقی برای خودش و بچش میفته
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 5862 امشب کاملا دعوامون شد یعنی تو یه لحظه دلم برای خودم سوخت که ۵ ماهه دارم سختی میکشم ولی اون حتی از سر ... شاید چون تفریح بیرون نداره و معاشرتش کمه با بقیه توی مجازی حرف میزنه
۹۹۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 توام برو تو اون گروه و بذار همه بدونن زن و شوهرین همه میدونن متاهل ولی کلا معاشرت هیچ کدومشون بد نمیدوننیعنی من چند بار سعی کردم مثل خودش رفتار کنم ولی هیچ لذتی تو گروه بودن بهم نمیداد
۹۹۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 شاید چون تفریح بیرون نداره و معاشرتش کمه با بقیه توی مجازی حرف میزنه قبول دارم تو این ۵ ماه حاملگی زندگیمون از حالت عادی خارج شده ولی اونقدر بد نبوده که بخواد از ساعت ۶ تا ۱۰ شب با دوستای مجازیش باشع
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 5862 قبول دارم تو این ۵ ماه حاملگی زندگیمون از حالت عادی خارج شده ولی اونقدر بد نبوده که بخواد از ساعت ۶ ... کلاس متفرقه مثل ورزشی چیزی نمیره؟یکم خودت مدیریت کن بیرون پاساژ گردی پارک رفتن و ..کم کم از سرش بیفته
۹۹۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 عجب بگو تو پدر شدی تازه یادت افتاده بری تو گروه چت اصل بدی امشب دیگه واقعا عصبی شدمحرفام بهش زدماونم از گزرهاش لفت داد ولی من مطمئنم نهایت ۲ هفته س تعهدش الانم باهاش سرسنگینم
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5592 امشب دیگه واقعا عصبی شدمحرفام بهش زدماونم از گزرهاش لفت داد ولی من مطمئنم نهایت ۲ هفته س تعهدش الانم ... هیچی دیگه وقتی میدونی اراده نداره چیکار میتونی بکنی اگه دوباره رفت ی برخورد حسابی کن
۹۹۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 764 کلاس متفرقه مثل ورزشی چیزی نمیره؟یکم خودت مدیریت کن بیرون پاساژ گردی پارک رفتن و ..کم کم از سرش بیفت ... ۷ تا ۴ سرکار... هم میرسه خونه گوشیش میزنه شارژدیگه تا یکم حرف و اینا بزنیم گوشیش شارژ شده منم خودم با کتاب و اشپزی سرگرم میکنمازاینکه هی بخوام چکش کنن بیزارمحس بی ارزشی بهم میدهاصلا دلم نمیخواد خونه م بمونمولی چون جفتم پایینه استراحتم زیاد