تارا۰۲۱ مدیر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 عنوان بیاید هرچه میخواهد دل تنگتون بگید | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست من دلم میخواد شبی خیلی نزدیک برم پیش خدا.شما هم بگید🤩 یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار 1403/10/28 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3380 من پدرم بمیره خدا یعنی اون روزو میاره که من خوشحالی کنم بس این بشر ظلم کرده در حقمون همین الان مادرم ... خیلی بده واقعا من پدرم کلا خیلی خیلی آروم و صبور و خوب بود ی چند مدته یکم عصبی شده سرم یبار داد کم مونده بود اشکم در بیاد و درم اومد خیلی سخته واقعا بمیرم واست
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3380 پسر همکارم نمونه دولتی بود پارسال اخراجش کردن البته نوبت دوم اخراج کردن نمونه شنیدم تیزهوشان ن
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 خیلی بده واقعا من پدرم کلا خیلی خیلی آروم و صبور و خوب بود ی چند مدته یکم عصبی شده سرم یبار داد کم م ... خدا نکنه عزیزم من و مامانم و خواهرم خیلی از دستش زجر کشیدیم خدا نابودش کنه عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
برفیهستم عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 2308 من پدرم بمیره خدا یعنی اون روزو میاره که من خوشحالی کنم بس این بشر ظلم کرده در حقمون همین الان مادرم ... درد بزرگیه .روزی که این زن بمیره حتی یه قطره اشکم براش نمیریزم
nammard عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 3380 خدا نکنه عزیزم من و مامانم و خواهرم خیلی از دستش زجر کشیدیم خدا نابودش کنه خوبه خواهر داری خواهر باز خودش یه نعمته بزرگتر باشه بهتره ولی کوچیکترم اوکیه خیلی سخته ایشالله تو زندگی آیندت همه نامردی هاش جبران بشه و خوشبخت بشی