2777
2789
راست میگی؟ کی کفته؟؟ کجارو گفتن ؟ البته ب اخبار هم اعتماد ندارم میگم میخان حقیقتو نگن ک ...

اره اخبار گفت فکر کنم ساعت ده ونیم 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورکن این ترسم حوصلهذی خودمم سر برده دیگه از خودم خسته شدم  ولی دست خودم نیست  اره درست ...

اره خب هر چیزی شب خوفش بیشتر میاد سراغ ادم اما به قدرت تلقین ایمان داشته باش منم دو روز اول مریض شدم این و پنهون نمیکنم اما فهمیدم اینکه همه چی رو بسپارم به خدا و تقدیر بهتره و ارامششم قشنگ تره 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
حق هم داری زلزله بم هم با پس لرزهاش انقدر تلفات داشت .اونم ساعت پنج صبح بود خیلیا خواب بودن

اره از اون موقع ک ی متنی بود خوندم نوشته بودپس لرزه اومد مردم بعدش گرفتن خوابیدن غافل از اینکه اصلی در راه بوده

بیشتر از اونموقع میترسم بخوابم

یه کاری نکنید که وقتی ادم بهتون فکر میکنه؛ دلش بگیره
راست میگی؟ کی کفته؟؟ کجارو گفتن ؟ البته ب اخبار هم اعتماد ندارم میگم میخان حقیقتو نگن ک ...

تهران و گفتن که دیگه وضعیت ، قرمز نیس

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
اره از اون موقع ک ی متنی بود خوندم نوشته بودپس لرزه اومد مردم بعدش گرفتن خوابیدن غافل از اینکه اصلی ...

البته الان چند روز گذشته اگه قرار بود زمین انرژی خالی میکرد تا الان باید پس لرزهاش میومد

البته الان چند روز گذشته اگه قرار بود زمین انرژی خالی میکرد تا الان باید پس لرزهاش میومد

اره ذرسته 

ادم اینجور بهش فک کنه یکم امید وار میشه ارومتر میشه

یه کاری نکنید که وقتی ادم بهتون فکر میکنه؛ دلش بگیره

اخه یکی تو اخبار میگفت چون پس لرزه هاش کم بوده احتمال اینکه این اصلی نبوده و زلزله اصلی تو راه هست زیاده

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن