2777
2789
عنوان

خواستگاری که کار دولتی وخونه ماشین نداشته باشه کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 96 پست

کار ازاد اگ درامد بالا باشه خوبه 

من خواستگارم بنکدار بودن توی کاره نقره بودن وضعشون توپ بود 

یکیشونم دوتا کارخونه داشتن 

یکیشونم دانشجو پزشکی 

بنظرم کار دولتی ی زندگی کارمندی معمولی داره

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جمله‌ای خوندم بیشتر حالم بهم خورد. 

کمی فکری به حال خودت کن با این افکار

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

به نظرم اینجوری هم پسرابایدبگن دخترذره ای خوشگل وخوش اندام وهمه چبزتموم نباشه کنسله

پول مهمه اماازاون مهمترعرضه ی مردوتنبل نبودن ومسئولیت پذیربودن ومحکم بودنشه که مهمه

کار ازاد اگ درامد بالا باشه خوبه من خواستگارم بنکدار بودن توی کاره نقره بودن وضعشون توپ بود یکیشونم ...

خب چی شد این همه خاستگار توپ ،مجرد موندی

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

بعضیاتون یه جوری میگین که دور از جونتون انگار عقده پول دارین 

پول مهمه اما واقعا چرا فکر میکنی از اخلاق مهم تره، از خانواده مهم تره 

نمیگم پول نداشته باشه، باید داشته باشه مخصوصا اگه دختر خانوم تو وضعیت مالی خوبی هست همسرش هم از نظر مالی همسطح باشه 

این موضوع حتی ربطی به تفاوت شخصیت ها نداره, اول اخلاق و‌خانواه بزارین اگه اوکی بود بعد نگا پولش کنین و تصمیم بگیرین 

اتفاقا شغل آزاد در آمد بیشتر و استقلال بیشتری داره طرف هم زمان بیشتری برا خودش داره هم درامد بهتری

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
کار ازاد اگ درامد بالا باشه خوبه من خواستگارم بنکدار بودن توی کاره نقره بودن وضعشون توپ بود یکیشونم ...

چه لاکچری بودن همشون

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

اخلاق مهمه اخلاق اخلاق اخلاق

همسر دختر عموم تیلیارده اما بد دله کلی نمایشگاه رستوران خونه  ماشین خارجی ویلا داره اما بدرد کی خورده حتی نمیذاره خانومش یه رژلب خدایی بزنه

چقدر اطرافیانم همسرای با درامد بالا دارند اما خوشیخت نشدن

بشخصه اولویت اول اخرم اخلاقه

❤️🔒

چه زمان ازدواجم چه الان بعد ۲۰سال معتقدم پول اولویت اخره

دقیقا مهم تر از پول هست

عشق

دوست داشتن

احترام به خانواده

خواهش میکنم اونقدر تو پول غرق شه اما دو کلام بلد نباشه با خانواده همسرش به خوبی و با احترامی حرف بزنه 

دوتا کاربری دارم😎turk💞