2777
2789
عنوان

مشکل نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 36 پست

ميدونم شايدً خيليا با اين حرف من مخالفت كنن و ناراحت بشن، قبلش از همه عذر ميخوام ولي واقعا بچه ميخواي چيكار؟ ايننننن همه زحمت بكشي كه بعدا نميدوني چي هم از اب در بياد؟ ما خودمون براي مادر پدرمون واقعا چيكار تونستيم انجام بديم؟ هرچقدر هم محبت كنيم يك ثانيه از زحمتاي اونارو جواب ميده؟ هر موقع خدا بخواد خودش اتفاق ميافته، اگر هم نشد خوب قسمتت نبوده ناشكري نكن خدا ميدونه چه چيزايي در انتظارته. من هميشه ناراحت بودمً كه چرا از همون ١٦ سالگي دكتر بهم گفت يائسگي زودرس داريً و قيد بچرو بزن موقع ازدواجم شرعا وظيفته اعلام كنيً، نامزد كردمً يكبار، كاري ندارم به روانيً بودنش و اينكه جدا شدم همون عقد وليً بارها و بارها به خاطر همينً صداقتم تحقير شدم در صورتيكه نامزدم شرط اصليش اين بودً بچه نميخوام، ولي الان كه يكم خودمو بيشتر شناختم، ميگم خدايا شكرت من از پس بچه بر نميام همينجوريش مامانم ي عطسه ميكنه انقدررررررر نگران ميشم و حرص ميخورم و ميشينم سه روز گريه ميكنم تا خودم از حال ميرم پام به بيمارستان ميرسه ،  انقدر ضعيفم چجوري ميخواستم ي بچه بزرگ كنم، اين موضوع دست من نبوده، ولي من ميگم ي نعمتيه خدا بهم داده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نا باروری یک پدیده ای هست که با حدس و گمان نمیشه پیش برد.. چون متاسفانه توی جامعه ما وقتی حرف از روابط میشه همه یه حالت تدافعی و متعصب بخودشون میگیرن و این نا آگاهی ها باعث میشه پسر ها و دخترها تا مجردن اساس این چیزا رو درست برداشت نکنن. با یک سری معاینات و آزمایش ها هم آقایون و هم خانوم ها میتونن از وضعیت خودشون آگاه بشن. ولی متاسفانه خیلی ها بعد از ازدواج تاااازه متوجه ماجرا میشن بعدشم تحت فشار روحی و روانی قرار میگیرن و اعتماد بنفسشون پایین میاد و حس میکنن همه درها بروشون بستس. واقعا لازمه این مدل کنجکاوی ها رو قبل از هر اتفاق و بله گفتن و ازدواجی هر کسی برای خودش برطرف کنه.. 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

دکتر دختر حالت  اسمش چیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔