2777
2789
ایشونم برای شغل دوم میخان من خیلیا رو دیدم انجام میده و راحته براشون هر شغلی سختی خودشو داره قرار نی ...

درسته عزیزم،ولی اگه کارگاه بزنن خیلی خوبه.دوستم هر وقت درست می‌کنه دقیق ۳,۴ روز از صبح تا شب درگیره.سختی خودش رو داره.و اصلا تنهایی نمیتونه باید ۲,۳ نفر باشه که کمکش کنن.من چند بار رفتم پیش دوستم دیدم اصلا تنهایی نمیشه کار کرد.البته میگم خوب ۳۰,۴۰ کیلو سوسیس ،کالباس و...اینا سفارش میگیره 

اره اینم بهم پیشنهاد شد ممنون:))

من خودم یکم تنبلم ولی خیلی بیشتر ازاین ها میتونی داری 

من الان روزی چهار تا مشتری بگیرم میشه ۱۶۰۰ دو تام ترمیمی داشته باشم این میشه ۲ تومن 

یعنی تو ماه عادی ام هیچی کار نکنی ماهی ۵۰ ۶۰ تومن درمیاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا میتونی لباس بیاری تو خونه بفروشی 

سبزی بگیری پاک کنی سرخ کنی 

ترشی درس کنی 

اوووه انقدر کارا هست 

یه خانومه غذا خونگی درس میکنه همیشه ام سالن ما میاد کلی سفارش و مشتری داره 

آنقدر آدمای شاغل هستن که وقت غذا درس کردن ندارن حالشونم دیگه از رستوران بهم میخوره همین مردا 

مردم الان فقط دنبال طعم خونگی ک سادگی هستن 

آها ممنون

خواهش می‌کنم 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

از کجا:))

از صرافی دیگه! اگه خواستین می‌تونم تضمینی بهتون آموزش بدم 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ای بابا 🥺 دنبال کسیم که تو بورس یکم راهنماییم کنه ببینم اصلا میصرفه براش وقت بذارم یا نه .آخه منم ب ...

خب نظر منو میخوای فعلا بذار بمونه ، البته اینجوری‌ پولت راکد میمونه و بعدها قیمتش بالا میره . اما به نظرم طلا هم خیلی خوب نیست چون تقریبا همینه ! فقط سهام مثلا کاغذی تبدیل میشه به یه فلز به اسم طلا ! اما اگه وارد دنیای رمزارز بشید با همین سرمایه‌تون می‌تونید درآمد روزانه داشته باشید ! البته به شرطی که آموزش ببینید ! فک نکنم لازم باشه بگم که من نه مالک رمز ارزم ، نه صرافی دارم و نه از سود و منفعت شما چیزی به من میرسه!☺️ فقط راهنمایی کردم.

خب نظر منو میخوای فعلا بذار بمونه ، البته اینجوری‌ پولت راکد میمونه و بعدها قیمتش بالا میره . اما به ...

درسته .ممنونم به خاطر راهنماییتون 🙏

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )