2777
2789
عنوان

خواستگار

161 بازدید | 25 پست

باپسری که خواستگاریتون اومده قیافش خیلی معمولیه وفوق العاده مهربون ودست ودلبازه وباشخصیت ومحترم هست ولی باقیافه خیلی ساده ولاغر اندام ازدواج میکردین🙂

آســوده بــاش کــشتی مـــاراخـــدامی رانــــد🌊🛳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دلت نشست؟

آره ولی حرفای بقیه واقعا آزارم میده هیچ. کمبودی نداره چشم پاک ساده خوب ومهربون نمیدونم چرا قیافه براشون ملاکه وقتی ادم خوشتیپ بیاد خاستگاریم ولی بداخلاق باشه ویه روده راست تو شکمش نباشه بدردم نمیخوره چه فایده؟؟؟ 

اگه از شخصیتش مطمئن باشم که میتونه خوشبختم کنه اره قیافه اخرین چیزیه که تو زندگی متاهلی مهمه

چندین ماه هستش میشناسمش فوق العاده آدم ساده ومهربونیه هستش🥺

قطعا همون مهربونیش یعنی کل دنیا رو داری منم همچین دوست پسری دارم ۱ ماهه باهاش دوستم دقیقا همینجوری ر ...

آخی عزیزم مهمه ذات آدماست نه قیافشون انشالله خوشبخت بشی قشنگم🥺🥺🥺

آره ولی حرفای بقیه واقعا آزارم میده هیچ. کمبودی نداره چشم پاک ساده خوب ومهربون نمیدونم چرا قیافه برا ...

اگه همه موارد و داره به نظرم تو قراره باهاش زندگی کنی ن مردم 

اخلاق مهمه ظاهرشم ب دلت نشسته هر چند ی سری مواردش قابل حل شدنه... 

کار و پس اندازم داره دیگ؟

اگه همه موارد و داره به نظرم تو قراره باهاش زندگی کنی ن مردم اخلاق مهمه ظاهرشم ب دلت نشسته هر چند ی ...

بله داره...