2777
2789
خودش الان میاد میگه بیا آشتی منم میگم باش واسم کلپچ بخر 😂💔

آفرین 👌❤️😄

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام الهام جان خوبی سوال داشتم ازت ژل چونه تزریق بشه مویرگ چونه مشخص میشه یا طبیعی نیست 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

سلام الهام جان خوبی سوال داشتم ازت ژل چونه تزریق بشه مویرگ چونه مشخص میشه یا طبیعی نیست

سلام عزیزم نه برا من اینطور نشد شاید پوست شما خیلی نازکه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم نه برا من اینطور نشد شاید پوست شما خیلی نازکه

اره پوستم خیلی نازک درسته 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

اره پوستم خیلی نازک درسته

تو قرار بود یکبار عکس بذاری من ببینم کنجکاوم کارایی که رو صورتت کردی رو ببینم 😌😌

تو قرار بود یکبار عکس بذاری من ببینم کنجکاوم کارایی که رو صورتت کردی رو ببینم 😌😌

اره هروقت آنلاین بودی بگو بزارم من اصلن با قبلم زیاد تغییر نکردم می‌دونی چون قبلن صورتم پر شد یهو مریض شدم اب شدم باز یکم ژل زدم شدم خود سابقم .عکس خوبم ندارم با فیل تر خفن میخوای بدم فکر کنی جنیفر هستم بدون فیل تر مثل جن 😐

اره هروقت آنلاین بودی بگو بزارم من اصلن با قبلم زیاد تغییر نکردم می‌دونی چون قبلن صورتم پر شد یهو مر ...

بذار این حرفا چیه😒

عکس گذاشتم چی شد