2777
2789

یه همکلاسی داشتم اسمش ملیکا بود، خیلی خوشگل بود حداقل بنظر اکثریت.

دختر خوبی بود ولی خیلیییی مغرورر 

خیلیم خاطرخواه داشت

البته درسشم خوب بود.

یه ماه پیش وقتی رفته بودم تهران بازم دیدمش خیلی بیشتر از قبل به خودش میرسه.

وقتی توی کلاس بود هیچکس به بقیه بچه ها توجه نمیکرد مخصوصا معلما 

هی با اون گرم میگرفتن، بقیه بچه هام همیشه سعی میکردن باهاش دوست بشن

یه مثلا ترن.س توی مدرسه داشتیم میگفت میخوام باهاش ازدواج کنم😂

خلاصه برای خودش ملکه ای بود توی مدرسه

دروغ چرا خیلی دوست داشتم مثلش باشم

اون توجهی که می‌گرفت رو دوست داشتم.

مخصوصا اینکه فامیل خیلی دورمونم بود بعضی وقتا میدیمش. 

توی کلاس زبان مدرسه معلم بهش میگفت این آلمانی کلاسمونه.

همچین آدم نبود که فقط ساکت باشه بقیه ازش تعریف کنن؛ خیلی فعال بود و اعتماد بنفس فوق‌العاده زیادیم داشت منم همیشه آدم خیلی ساکتی بودم گاهی حتی کسی متوجه حضورم توی کلاس نمیشد.

حسی که بهش داشتم حسودی نبود اصلا، اتفاقا تحسینش میکردم که در کنار زیبا بودنش آدمیه که تلاش میکنه. 

ولی دوست داشتم مثل اون باشم‌.

خیلیم از همون اول دنبال استقلال بود

اینکه پزشکی یا دارو بیاره‌.

وقتیم دبیرستان تموم شد دیگه ازش خبری نداشتم تا باباش ازش بابام خواست منشی باشه دوست داره کار کنه.

اون موقعه ها داشتیم خونه جدیدمون رو درست میکردیم، خونه که زیرش مطب بود( اون موقعه مطب بابام اجاره ای بود تا خونه و مطب اصلیش تکمیل بشه)

وقتی منشی بود ۲۱ سالش بود

وقتی منشی مون بود حتی هفته ای ۱۵۰ تا مریض داشتیم که اکثرشون مرد بودن🫠😂

خیلیم آدم برون‌گرا و سر زبون داری بود کسایی که میومدن دنبال حجامت با زبون کاری می‌کرد هزارتا چیز دیگم بخرن مثل تبلیغ برای نخ گذاشتن خریدن سکه انگبین( یه نوشیدینیه) بوتاکس و...

اون سال بیشترین درآمدمون از مطب درومد بدون دردسر خونه رو گرفتیم خدا خیریش بده خوش قدم بود.

بعدشم دیگه خانوادگی رفتن تهران ملیکام رفت برای خودش اونجا درس بخونه تا پزشکی بیاره.

همینجوری دلی اینو تعریف کردم.

داشتم توی pinterest می‌گشتم همینجوری چنتا دختر شبیه اون دیدم یادش افتادم.

از یه طرفیم بابام از اینکه رفت ناراحت نشد گفت بهتر تعجبم کردم گفتم چرا ، گفت بعضی مردا زیادی میومدن مطب بابام خوب این دختره امانت بود دستمون دیگه تا آخرین لحظه باید حواسش به کسایی که میرفتن پیشش می‌بود البته خداروشکر دوربینم داشتیم.

بعضیام پشنهاد داده بودن بهش توی مطب برای همین موندگار بودنش مقداری دردسر داشت‌‌.

دخنر باهوشیم هست مطمئنم تلاش کنه رشته خوبی قبول میشه.

هم باهوش بود هم خوشگل

واقعا دوست داشتم مثلش باشم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چه شکلیه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چی میخونی؟

حجامت خرافاته ها!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

کم بدبختی دارم مردمم هعی خوشگل تر میشن😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

همچین میگی مطب بابام فکر کردم واقعا پزشکن بگو دکون طب سنتی دیگه عزیزم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد