2777
2789
عنوان

خیلی افسرده ام دلم میخواد برگردم خونه پدرم اما نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 112 پست
تو خواب غلت میزنی؟☺️من با شوهرسابقم اینجوری بودیم بزور بغلم می‌کرد تا خوابش ببره میگفت وگرن خوابش نم ...

نه اصلا اون بیشتر غلت میزنه

آخه من با خودم من چه مشکلی دارم که شوهرم پیشم نمیخوابه

فکرش ناراحتم میکنه

همسرت تومسیرداره میاد بگو فلانی من اماده کیشم بیابریم خریدحتی اگر نق ونوق کرد به روی خودت نیار کارتو ...

چی بگم اوایل اینکارو کردم

الان خیلی افسرده ام

من خیلی پرانرژی بودم الان خیلی بیحالم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی گفتماما میگه ما رابطتون خوبه تو همش غر میزنیمیگه ما خیلی هم با هم خوبیم

خب درونگراس ازنوع شدید که مشکل نمیدونه.من زبونم 3متر ولی هرکجا نه .برم یه جمعی ساکت میشینم شاید تو ازبیرون بگی گاوه معاشرت بلدنیس ولی من لذت میبرم درسکوتم راحتم

چی بگم اوایل اینکارو کردمالان خیلی افسرده اممن خیلی پرانرژی بودم الان خیلی بیحالم

اوایل نداره کلا باید همین باشی غذای دلخواهتون و.....بعدهم ازکنارش تکون نخور

خواست بخوابه استراحت کنه برو به کارهات برس اما وقت دیگه سعی کنید سرگرم بشید

همسرم توعقدیودیم مجله های قدیمی میخرید جدول حل میکردیم و.....

اگر ایراد ازخودته برو روانپزشک افسردگی درکان داره درمان نکنی روزبه روز بدترمیشی ها

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اوایل نداره کلا باید همین باشی غذای دلخواهتون و.....بعدهم ازکنارش تکون نخورخواست بخوابه استراحت کنه ...

مثلا امشب کنارش بودم یهو گفت برق و خاموش کن میخوام بخوابم

تو هم برو اتاق فیلم ببین

نه اصلا اون بیشتر غلت میزنهآخه من با خودم من چه مشکلی دارم که شوهرم پیشم نمیخوابهفکرش ناراحتم میکنه

بهش گفتی دوست دارم باهم بخوابیم وبعدشم توبرو پیشش بگو من تنها خوابم نمیبره شبها میترسم 

میگه من ابراز احساسات نمیتونم بکنم

تو بگو 20بار ازاون 20بار این مجبورمیشه یه بار اون محبت جبران کن رفته رفته عادت میکنه.مغزمردبازن فرق داره تو جزعی نگراون کلی نگر ومشاوربهم گفت یه حرف به مردمیگی45روز بعد تومغزمرد میشینه اونم اگه با منطق اون بیان کنی

مثلا امشب کنارش بودم یهو گفت برق و خاموش کن میخوام بخوابمتو هم برو اتاق فیلم ببین

سرش زیاد توگوشی میست 

اگر بعدش میخوابه واقعا ایرادی نیست 

اگر توگوشی و.....

می گفتی اه منم خوابم میاد همینجا میخوابم