18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 عنوان دعای توسل ❤️❤️✨ 131 بازدید | 25 پست سلام خواهرای مهربونم شبتون بخیر ❤️میخوام دعای توسل بخونم یه چند دقیقه دیگه ، اسمای قشنگتون رو بگید که اگر لایق بودم با یادتون باشم🤲🏻❤️التماس دعا دارم عزیزان 🙏🏻❤️لطفا از ته دل دعام کنید اگر امکان داشت ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/10/28 | 03:15 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلووووووط عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3287 ۵ تا صلوات برات فرستادم عزیزم🥺🌹برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کن❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
1234mermaid عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5891 التماس دعاااااادعا کن یه مشاری پر و پا قرص بیاد زودی مشتری
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6190 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج# هاکان هامین حامد اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن جغله
ninisafar عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 13471 سپاسگزارم دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
barana79 عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 548 فائزه ام توروخدا دعا کن خدا دامنم رو سبز کنه میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟🥺❤️
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 @قشنگی_شبهای_کویر @اعتصامی ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚