2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امشب حالم خیلی بده درمورد خیلی چیزها و مسائل....یه چیزی بگو ارومم کنه هرچی حس میکنی

من هم گاهی اینجوری میشم انگار مغزم روی نقطه های مثبت پرده میکشه و زوم میکنه رو سختی ها و چیز های ناراحت کننده.بعد حس و حالت رو در مورد هر چیزی که ناراحتت کرده بنویس.اگه بتونی جوری بنویسیش که ثابل فهم باشه ۹۰ درصدش حل شده. بعد این موضوع رو با یکی از اعضای خانواده درجریان بذار من خودم میرم پیش خواهرم. حتی اگه نتونستی احساست رو بگی فقط پیشش گریه کن . 

یه روزی میرسه که خدا بهمون لیخند میزنه و پرده روی غم هامون میکشه. آفتاب شادی و موفقیت روی صورتت میتابه. نگران نباش...

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=8125390597این ربات تلگرام هم خیلی خوبه

دوستان حتما ازش استفاده کنید

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

کی یه اتفاق خوب میافته 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

2790
2823
2791
2779
2792