2777
2789
عنوان

هک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 35 پست
ن عزیزم خیلی وقته ندارمش..میخای سوالتوبگو

میخواستم ببینم چرا شماره شوهرمو زدم توگوشی خالم ایموشو ببینم ولی بازدیدش نمیزنه واسه کی هست. ینی اگرشماره طرفو نداشته باشه نمیزنه؟

Nilooparقدیمی ام. سال۹۵عضو شدم.... اما اون کاربریم لو رفت😂😂😂
میبینی منو هیشکی هک نکرده ببین مدل مدل گوشیو نوشته

عاره دقیقاهمینجارومیگم استارتر

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم ببینم چرا شماره شوهرمو زدم توگوشی خالم ایموشو ببینم ولی بازدیدش نمیزنه واسه کی هست. ینی اگر ...

شایدایموهم مث تل ک بازدیدو میزنه اخیرا اونم همچین گزینه ای داشته باشه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
شایدایموهم مث تل ک بازدیدو میزنه اخیرا اونم همچین گزینه ای داشته باشه

نه الان خیییییلی وقته که بازدید نداره. 

Nilooparقدیمی ام. سال۹۵عضو شدم.... اما اون کاربریم لو رفت😂😂😂
اتفاقا خیلی دیدم باشماره های دیگه ولی نمیدونستم ایناهکرهستن

واویلا

اگر یه تل گرام دیگه نصب کنم چی؟؟؟ کسی که هک کرده بازم اطلاعات موبایلش برام میاد؟؟، هک کردن کارهرکسی نیست یا دوست واشنا هممیتونه هکم کنه؟؟؟

به نام خدا...نورلین هستم

خواهرپاکشون کن ‌..هرازگاهی هی ب اونجاسربزن بازم اگه بودپاک ن