2821
2789
عنوان

عشقم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 71 پست
چرا نگفتي زن باردار نياد من الان ميخوام از اينا 😐

واقعا؟نگو عذاب وجدان می گیرم کوفتم میشه

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پاریس بهت گفتم که خواب تو شوهرت رو دیدم؟

نه😂

چی بود؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نه😂 چی بود؟

خواب دیدم من و تو و شوهرت و الهه و چند تا از بچه های بالا رفته بودیم تشیع جنازه ملکه انگلیس.

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
منم روزه ام.دلم خواست. اما نوش جانتون بشه.منم بعد افطار میرم میخرم

التماس دعا

خواب دیدم من و تو و شوهرت و الهه و چند تا از بچه های بالا رفته بودیم تشیع جنازه ملکه انگلیس.

کشتیش جوون مردم رو؟؟؟😂😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792