2777
2789
عنوان

عینکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 26 پست
واییی چرا میشوری😐 چرا بشورم😐 شستن نمیخواد😐 بادستمال مخصوص تمیز میکنم فقط😐 اگه خیلی کثیف باشه اسپ ...

آره فریمش کثیف میشه🥸

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

به هیچ وج از دستمال های دیگه غیر دستمال خودش استفاده نکن از کاغذ دستمالی مواد شوینده به هیچ وج استفاده نکن تو عینک فروشی ها محلول پاک کننده عینک است مثل شیشه پاک کنه از اون بخر با دستمال خودش تمیز کن درضمن در وقت خواب هم سعپی کن بذاری تو قابش نذاشتی هم  سعی کن شیشه هاش به شی میز یا زمین نخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پاک کردن شیشش که آره فریمش میگم گاهی کثیف میشهالبته من چون پوستم چربه متوجه میشم

به فریمش دقت نکردم اصلا😄

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
مگه میشورن؟؟؟ شیشه اش نابود میشه کبا اسپری مخصوص با دستمال تمیز میکنم مگه چیه بخواد انقه کثیف شه

نابود کردم خودم اعتراف کردم 

به هیچ وج از دستمال های دیگه غیر دستمال خودش استفاده نکن از کاغذ دستمالی مواد شوینده به هیچ وج استفا ...

مرسی🙏🏻

تازه فروشنده میگفت دائما هم از اسپری استفاده نکن

مال منم چربه ، خب مگه میخوای چیکارش کنی میخوای بذاری رو صورتت ضرری که نمی‌رسونه

چرا برای پوست بدتره