2777
2789
اگه زود بزنی منفی میشه نآمید میشی.زود نزن

آره سه روزه عقب انداختم دوروز دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتی گلم منم ۵ روز دیگه موعدمه همش حالت پریودی داشتم ولی امروز  کمردردم خوب شده نگران شدم

نه نگران نباش همون روز موعدت بی بی چک بزار اگه مثبت شد دو روز بعدش ازمایش بده‌چون اگه زود ازمایش بدی عدد  بتا پایینه و مجبوری چندروز بعدش ازمایش بدی

مبارکه شما عم ... علایم چی داشتی

ممنون عزیزم

من لکه بینی داشتم تادوشنبه هم وقت دارم پریود شم اما دیگه دیروزتست دادم دوتا خط افتاد

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من ۶۰روزه پریودنشدم توی اقدام هم نیستم ولی دوبارتست زدم باردارنبودم .اماهرباراحساس میکنم الان پدی پیشم ولی خبری نیست وچندروزپیشم که رفتم برای اصلاح ابرودرست مثل بارداری قبلیم فشارم افتادوضعف کردم امکان داره باردارباشم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
ممنون عزیزم من لکه بینی داشتم تادوشنبه هم وقت دارم پریود شم اما دیگه دیروزتست دادم دوتا خط افتاد

چند سیکلت لکه بینی داشتی و چه رنگی بود و چقد طول کشید ... ببخش توروخدا اخه منم لک دیدم ۱۹ سیکلم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

ازخدا میخوام تک تکتون به آرزوهاتون برسید انتظارواسه بچه خیلی سخته تا چند روزپیش کامنتارومیخوندم بچه ها میگفتن تستمون مثبت شداول ازخوشحالی اونا اشک توچشمام جمع میشد بعد هم میگفتم خدایا یعنی میشه منم چند روز دیگه خبرمثبت شدن تست بارداریمو اینجا بنویسم. 

الان که بغض گلومو گرفته ازخدا میخوام همتون به زودی دلتون شاد بشه. 

مطمئن باشیدروزی که فکرشم نمیکنیدباردارمیشید مثل من. 

منم یه دختر دایی دارم بیشترازده ساله داره اقدام میکنه5تاسقط کرده.  براش التماس دعا دارم. 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چند سیکلت لکه بینی داشتی و چه رنگی بود و چقد طول کشید ... ببخش توروخدا اخه منم لک دیدم ۱۹ سیکلم

خواهش میکنم عزیزم

6روزبعداقدام یعنی21سیکل. 

11روزهم طولکشیدکه ازکلینیک نی نی سایت پرسیدم گفت نگران نباش اشکال نداره. ازدیشب تاحالا قطع شده ودیگه لکه ای ندیدم. باعرض معذرت. قهوه ای رنگ😊

خواهش میکنم عزیزم 6روزبعداقدام یعنی21سیکل.  11روزهم طولکشیدکه ازکلینیک نی نی سایت پرسیدم گفت ...

خدا ان شاءالله نی نیت رو حفظ کنه عزیزم ... منم ۷ روز بعد اقدامم و تخمکـگذاریم لکه بینی داشتم قهوه ای رنگ بود و زیاد و کم میشد تا ۹ روز ادامه داشت الانم ۷-۸ روز عقب انداختم ولی بی بی دیروز منفی شد برای منم دعا کن تا چند روز دیگه ان شاءالله میرم آز مثبت بشه ... خیلی وقته متتظرم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خدا ان شاءالله نی نیت رو حفظ کنه عزیزم ... منم ۷ روز بعد اقدامم و تخمکـگذاریم لکه بینی داشتم قهوه ای ...

نگران شدم

از چه بی بی استفاده کردی اسمش؟ 

سابقه عقب انداختن یالکه بینی داشتی؟ 

نگران شدم از چه بی بی استفاده کردی اسمش؟  سابقه عقب انداختن یالکه بینی داشتی؟

نه عزیزم ناراحت چرا ... بدن هر کسی فرق داره ان شاءالله که مامانی .... مدیکور قطره چکونی قبلا بله ولی ۶-۷ ماهه منظم منظم شدم و لکه بینی همیشه یکی دوروز قبل پری داشتم ولی اینبار ۱۹ سیکلم لک دیدم ... 

نه عزیزم ناراحت چرا ... بدن هر کسی فرق داره ان شاءالله که مامانی .... مدیکور قطره چکونی قبلا بله ولی ...

نمیدونم 

ان شالله که بارداری مثبت که میشه میگن یعنی بارداری ولی منفی شدنش دلیل برعدم بارداری نیست بروازمایش بده 

ان شالله خوشحال بشی