2777
2789
عنوان

دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست

نمیشه با مادرش بحرفی بگی بهش بگه پولاتونو جمع کنین واسه خونه اینجورری اون میفهمه که شما راضی نیستی به اینکار

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

ما هم دقیقا یه فامیل اینطوری داریم.

دختره فامیلمونه. طفلی ناراحتی قلبی گرفته از دست شوهرش.

اینا هنوز تو تهران مستاجرن بعد راه به راه مرده برای مادرش اینا خونه و زمین میخره. برای داداشش وانت خریده. خواهرش. شوهر داره اما همه خرجهاش با اینه.

نمی دونم هدفش دقیقا از این کارها چیه. اول به زندگی خودت برس مرد حسابی.

زنش و دوتا پسراش عصبی شدن از رفتارای این مرده.

ONLY. GOD.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه با مادرش بحرفی بگی بهش بگه پولاتونو جمع کنین واسه خونه اینجورری اون میفهمه که شما راضی نیستی ب ...

مادرش آتيشي هست كه نگو ده تا روش ميزاره بعد به شوهرم ميگه.

قبلا برام سر يه جرياان ديگه پيش اومده بود اخه

مادرش آتيشي هست كه نگو ده تا روش ميزاره بعد به شوهرم ميگه. قبلا برام سر يه جرياان ديگه پيش اومده بو ...

وقتی میگی برا خودمون بخر خونه شوهرت چی میکه؟

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

اگر بنام دخترش بزنه  بله مال دخترش میشه ولی اگه نزنه  شوهرت سهم بیشتر داره. پس یقینا  منافع شوهرت در کاره که  دست بکار شده. نگران شدنت البته بجاست ولی باهم حرف بزنید و حلش کنید.

زندگيه خودمو دوس دارم بايد زندگيه مادرشوهر پرتوقعمو نابود كنم!

عزیزم الان بعض یا میان میگن حداقل بہ خاطر اینکہ شوھرت زاییدہ و تقدیمت کردہ دو دستی در موردش اینجوری حرف نزن و فحش ندہ بعد یکسری جمع میشن و نسخہ میپیچن کہ خوددرگیری مزمن داری 😥امان از این مادر شوہر ھا نمیفھمم اخہ چرا میان خواستگاری دنبال دختر زیبا و خانوادہ دارن و با لشکر میان با ھزار منت کشی بعد عقد شروع میکنن بہ بد جنسی و توقعات بی جا عزیزم من ھم مستاجرم اما....

اگر بنام دخترش بزنه  بله مال دخترش میشه ولی اگه نزنه  شوهرت سهم بیشتر داره. پس یقینا   ...

شوهرم هميشه ميگه من هيچي ازتون نميخوام، منم با اين حرفش كاري ندارم هرجوري خودش دوس داره.حرفم اينه وقتي خودمون نداريم واسه اونا هم مايه نزاره

شوهرم هميشه ميگه من هيچي ازتون نميخوام، منم با اين حرفش كاري ندارم هرجوري خودش دوس داره.حرفم اي ...

حرفت کاملا منطقیه گلم