2777
2789

3 کیلو

1.5 کیلو چرخی

1.5 کیلو تیکه ای

برای یک ماه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماه پیش ۴کیلو گرفتیم یکم هنوز داریم جدیدا مصرب گوشت گوسفندم زیاده دکتر گفت گوست گرم بخور فقط🥺🥺

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

درهفته یکبار مرغ و یکبار گوشت و یکبار ماهی درست میکنم ،

بقیش حاضری ی روز درمبون پروتئین دارم،ماچهار نفریم منوهمسرم و پدر و مادر همسرم برای هرکدوم دوتا گوشت میزارم و مرغ هم برا هر۴ تامون دوتا رون و یه سینه بزرگ درس میکنم 

درماه کلن دوکیلو گوشت و دوکیلو چرخ کرده و چهارتا مرغ کافیمه شایدم زیاد باشن اینا

هفته ای دوبارخورشتی یبار ابگوشت.البته ابگوشت ثابت نیست میبینی یهو دوهفته نخوردیم.هروقت گوشتمون تموم میشه گوسفند میخریمو میکشیم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.