2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پول ندارن انجام بدن باید ی جوری جایی که میسوزه رو خنک کنن همین عمل بینی کمتر ۱۰۰ نیست الانانسان ...

حالا شماهم باز یجور دیگه مسخره کردی😂

اینکه یکی قیافه طبیعیشو دوس داشته باشه خیلی خوبه من واقعا خیلیارو دیدم که پولشو دارن ولی چهرشونو همونطوری پذیرفتن

اینکه یکی قیافه طبیعیشو دوست نداشته و با عمل و کارای زیبایی تغییرش بده بازم خوبه و جفتشم اشکال نداره اصلا

دقیقا 🤣🤣🤣مثل خواهر شوهر من کلا تو حسابش صدهزارتومن ندارع ولی منو میبینه دائما تیکه میندازه که چرا ...

بخدا همینه میگم که کی آخه از خوشگلی بدش میاد😁😁

من که سال ۹۵ عمل‌کردم دو سال پیش هم ژل لب زدم 

موهامم فر دائم 

بقوله رمانا میرم همش تو آینه بوس‌میفرستم واسه خودم

من یادمه قبل عمل بینیم یکم پهن بود چقد بدم میومد برم تو آینه خب مشخصه آدم دوس‌داره خوشگل باشه

بله پروفایل خودمم  🌱 
دوست دارن انجام بدن شرایط ندارن به بقیه که انجام دادن گیر میدن والا من دور و اطرافم پر از آدمهایی که ...

حالا این تاپیک که جنبه ی فان داره

ولی اغلب اون کسایی که آنرمال کارای زیبایی کردن رو بهشون ایراد میگیرن،اونایی ک وقتی رد میشن ناخودآگاه آدم چندثانیه شوکه میشه از حجم لب و گونه ای که از پشت سر هم برجستگیش از بغلای صورتش زده بیرون.

ولی در کل عمل خوبه تا ی حدیش 

بینی و فیلر و ...ک واقعا قشنگ میکنه آدمو.

اسی در جواب خدا باید بگم ک میخاستی از اول خوشگل درست کنی تا نره عمل کنه و نشناسیش خخخخ

خواهر عرض کردم از یه کلیپ برداشتم از خودم نگفتم در ضمن من قصدم بی احترامی و مسخره کردن نبود. خدا هم ...

شما مردی ؟ 

حرف زدنتون شبیه مردا هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اینکه انسان دوست داره زیبا باشه خیلی قشنگه...یعنی زنده ست..یعنی جسمش براش مهمه...اطرافیانش هم میبیننش لذت میبرن...گاهی همین تغییرات یه ادم فاقد اعتماد به نفس رو اعتماد به نفس میبخشه...

قاشق نشسته
بخدا همینه میگم که کی آخه از خوشگلی بدش میاد😁😁من که سال ۹۵ عمل‌کردم دو سال پیش هم ژل لب زدم موهامم ...

ب نظرم هرچی ادمو خوشگل تر کنه حتی ۱درصد باید انجام بدییییی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
وقتی پول ندارن انجام بدن باید ی جوری جایی که میسوزه رو خنک کنن همین عمل بینی کمتر ۱۰۰ نیست الانانسان ...

اینایی که میگن فقط طبیعی اگه پول بیاد دستشون میکوبن از نو میسازن دقیقا دیدم