2821
2789
چجور مراقبتی

بعد زدنش تا چندساعت نباید بری حموم،نباید نافت زیر لباس تنگ بمونه،یه کرم مخصوص داره،با الکل باید ضد عفونی کنی و اینا..

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

ببین من تو سالن انجام دادم چن سال پیش  

عفونت میکنه یکم اولش باید پماد تتراساکلین بزنی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجور مراقبتی و عفونتش ممکنه کشنده باشه؟

نههه کشنده چیهه

مراقبتش اینطوریه که باید محلول سدیم کلرید یا آب نمک هر روز یا روزی دو بار شکست و شو بدی و پماد بزنی 

شیش ماه نباید استخر بری که کلر نخوره 

و دو شب هم نباید روش بخوابی 

عفونتش هم چیزی نیست 

یکم درد داره فقط که با چندتا پماد و کرم مخصوص حل میشه 

خیلی قشنگه ولی استخرم شده برم عفونت کنه باز میام همین پمادو میزنم 

باید مراقبت کنی درکل ک ب جایی گیر نکنه ولی خوبه بزن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من پیرسینگ چال کمر دارم اگه مراقبت کنی عفونت نمیکنه

اون چه پیرسینگی هست 

این کاراذچیه😐

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عفونتش کشنده نیست؟ چجوری مراقبت کردی؟میشه عکس بدی

خخخخ ن بابا چراکشنده یذره اولش عفونت میکنه پماد میزنی خشک میشه تا دوسه روزم انتی بیوتیک میخوری .

مراقبتاشو گفتم دیگ

2828
2791
2779
2792