2777
2789
عنوان

بابام گفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 102 پست
چخبره؟ خودت کارکن بخر. چه خوش اشتها

ای خدا 🙄از دیت شماها 

دلم میخاد کار کنم ولی آدم ۱۴ ساله کجا کار بهش میدن تو کافه ۷ تومن درآمد یا ۱۳ تمون چطور بگیرم ؟

تابستون میخوام برم آرایشگری با اونم نمیشه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ای خدا منه ۱۴ ساله کجا کار کنم؟تابستونم میخوام آرایشگری برم کمک دستی کنم تا یه چیزی یادم بدن

۱۴ ساله با ام وی ام کجا میخای بری؟ چطور واس گردش و کارای دیگ همچی بلدین واسه کار کم میارین؟

بابای بنده خدات خوب گفته بهت من بودم چنتا چیزم اضافه تر میگفتم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چخبره؟ خودت کارکن بخر. چه خوش اشتها

درس میخونم نمراتمم خوبه ولی نمیدونم حتما باید همش سر آدم تو کتاب باشه تا بشه درس خون کارم میکنم ولی واقعا آدم یه روزای رو مد نی و خستس اتاقمم امروز تمیز کنم فردا مثل تویله میمونه خسته شدم

۱۴ ساله با ام وی ام کجا میخای بری؟ چطور واس گردش و کارای دیگ همچی بلدین واسه کار کم میارین؟بابای بند ...

منو با بقیه مقایسه نکن بخدا انقدر تو خونه موندم پوسیدم نه دوست و رفیقی که برن بیرون نه دوست پسری داشتم تابحال همش تو خونه چی بلدم آخه ؟

گفتم من نمیخوام رانندگی کنم دوست دارم بابام داشته باشه من بشینم کنارش فوقش آهنگ پلی کنم دو تا مسافرت بریم باهاش همین

نه واسه بابامه بهش میگم خوب بخره هم برای خودش هم واسه دو روز دیگه منم خوب میشه خوب

خب اگه توانش رو داشت میخرید عزیزم

چرا بخاطر چشم و هم چشمی زندگی خودتونو تلخ میکنید آخه

من وقتی بدونم بابام نمیتونه خواسته‌مو برآورده کنه اصلا به اون خواسته رو به زبون نمیارم چون اصلاااا دوست ندارم شرمندگی بابامو ببینم

بابای شما هم اگه داشت یه ماشین بهتر میخرید چون هیچکس دوست نداره پراید سوار بشه

یکم درک کنید لطفا!!!

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

هروقت بزرگ شدی کار کن بخر حالا عجله ت واس چیه

😂💔بابام خوبه که توقعاتم از خودم داره فوران میکنه 

برای خودم به چینی راضی نیستم البته پول همونشم ندارم

منو با بقیه مقایسه نکن بخدا انقدر تو خونه موندم پوسیدم نه دوست و رفیقی که برن بیرون نه دوست پسری داش ...

باباتم خودش دوس داره ماشین خوب سوار شه. اگ میتونست شرایطش جور بود میخرید.

تو تا نوک دماغت میبینی اون همه جوانب و پیش بینی میکنه

خب اگه توانش رو داشت میخرید عزیزمچرا بخاطر چشم و هم چشمی زندگی خودتونو تلخ میکنید آخهمن وقتی بدونم ب ...

😪واقعا چقدر بده 

داریم کجا زندگی میکنم

😂💔بابام خوبه که توقعاتم از خودم داره فوران میکنه برای خودم به چینی راضی نیستم البته پول همونشم ندا ...

پس خودت ب سن بابات رسیدی توقعاتتو براورده کن.

ب قول شاعر بابات مسئول مسئولیتات نیس

پس خودت ب سن بابات رسیدی توقعاتتو براورده کن.ب قول شاعر بابات مسئول مسئولیتات نیس

😂💔کجا داریم زندگی میکنم 

به یه  ماشین چینی پشمک پولمون نمیرسه

😪واقعا چقدر بده داریم کجا زندگی میکنم

خب وقتی شرایط بد رو درک میکنی دیگه چرا میخوای بابات رو شرمنده کنی؟؟؟

تو از یه حرف بابات ناراحت شدی ولی معلوم نیست چیا به بابات گفتی و چقدر از نظر روحی بهمش ریختی که اینطوری باهات صحبت کرده

سخت نگیر عزیزم، اینا همه ظواهر زندگیه و باعث نمیشه شما پیش دوستات سر بلند بشی اون شخصیت و اخلاق خوبه که تورو محبوب میکنه

یکی از دوستام با یه موتور عهد بوق میومد مدرسه ولی انقدررر با شعور و شخصیت بود که همه دوستش داشتن و دوستاش همه بچه‌های دکتر و مهندسا بودن

ای خدا منه ۱۴ ساله کجا کار کنم؟تابستونم میخوام آرایشگری برم کمک دستی کنم تا یه چیزی یادم بدن

حداقل درستو بخون 

صد خودتو برای درست بخون

تو همینم نخونی در اینده پول همون پراید هم نداری که بخری

کاربر جدید نیستم...   :) 

خب وقتی شرایط بد رو درک میکنی دیگه چرا میخوای بابات رو شرمنده کنی؟؟؟تو از یه حرف بابات ناراحت شدی ول ...

درسته اینو گفتم ولی واقعا برای دل خودم این ماشینو میگم 

گاهی با اینکه درک میکنیم خسته میشیم حتا اگر هیچ مقایسه ای نکنیم 

درسته اینو گفتم ولی واقعا برای دل خودم این ماشینو میگم گاهی با اینکه درک میکنیم خسته میشیم حتا اگر ه ...

میدونم که سخته ولی پدر و مادرا که غول چراغ جادو نیستن یهویی همه خواسته‌های مارو برآورده کنن

اونام شرایطشون سخته عزیزم، پس بهتره ما دیگه نمک روی زخمشون نباشیم