2777
2789
عنوان

چقدرسریال های ایرانی مضخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 87 پست

گردن زنی و گناه فرشته بدترین سریال هایی بود که دیدم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
😂من بی سانسور میبینم

دوبله؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند قسمت گذاشته؟ موضوعش چیه؟

در مورد زندگی بلاگراست (لایف استایل و طنز بیشتر)

فکر کنم با دیشب تقریبا چهار قسمت

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

دوبله؟

ن زبان اصلی بیشتر میچسبه🙃

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

قهوه ترک هم اضافه کن

قهوه ی ترک بهتر از اینا بود فقط آخرش بد تموم شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
سریال های ایرانی قشنگم هست ولی گردن زنی خیلی ضعیف بود

کدوم قشنگه؟؟دل خوب بود ؟؟فقط یکم پوست شیرو اقازاده خوب بود

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

گردن زنی و گناه فرشته بدترین سریال هایی بود که دیدم

اخ گناه فرشته رو نگو که هنوز جاش درد میکنه اصلا حالیم نشد چی به چی بود

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

تو فیلم ترکی آخر همه میشن خواهر برادر همدیگه😐😑🚶‍♀️

یاهمه میمیرن

سریال خارجی می خواید روبیکا سرچ کنید همشون کانال دارن هم دوبله هم زبان اصلی