2777
2789
عنوان

طایفه ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 66 پست
همه جا ادم بد هس ب ترک و کرد و غیره ربط نداره احتمالن زن عموت بو برده شما ازهم خوشتون میاد گوش پسرشو ...

من خوشم نمیومد ازش بدمم نمیومد کلا ازدواج فامیلی نمیکنم ولی اینطور کرد خیلی بی حرمتیه خیلی زشته 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخه مامان بزرگم ترک هست خیلی پسرا و عروسااااشو دوست داره عروسارو می‌زاره رو سرش حلوا حلوا می‌کنه ،مع ...

ربطی به ترک بودن نداره بعضی خانواده ها به پسر علاقه دارن بعضی ها بر اشون فرق نداره ..تو هر قوم و کشوری این صدق میکنه .

ربطی به ترک بودن نداره بعضی خانواده ها به پسر علاقه دارن بعضی ها بر اشون فرق نداره ..تو هر قوم و کشو ...

آخه جدا ازینا شنیدم که ترک ها خیلی پسر دوست دارن عروساشوم پادشاهی میکنن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

از زنای ترک خوشم نمیاد ولی مرداشون عاالیاهل خانواده و زن و زندگی مخصوصا تبریز. مرد تبریزی خیلی خوبه ...

این حرفتون خوب نیست  .لااقل اینجا به زبون نیارین .تفکرات همه با هم فرق داره .همه جا آدم خوب و بد هست .

آخه جدا ازینا شنیدم که ترک ها خیلی پسر دوست دارن عروساشوم پادشاهی میکنن

کلا همه عادتشونه تا از یه قومی با یه شخصی آشنا میشن رفتارای اون شخص رو به قومش ربط میدن مثلا میگن ترکها اونجوری هستن کردها اونجوری .طرف ما از کردها خوششون میاد میگن خیلی خون گرم هستن تو شهر دیگه میگن بد هستن کلا..هبردار هستن .اینا فقط حرفه همه جا خوب و بد داره ..بر اساس شخصیت خانوادگی هر کس و شخصیت خودش قضاوتش کنید

خب عصابم ازین خورده من اصلا ازدواج فامیلی نمیکنم آنقدر خودشون رو میگیرن حالم بهم میخوره

میدونم ولی اونا از رو لج یا عقده یاهرچی حرف خودشونو میزنن 

جاری خالم از وقتی دخترخالم کوچیک بود همش به خالم‌میگفت ما از فامیل دختر نمیگیریم واسه پسرم هر وقت خالمو میدید همین حرفش بود 

اون دوتا پسر داشت

همش میگفت دختر به چه درد میخوره .من هیچکی تو فامیل پسندم نیست وفلان..

خالم حرص می‌خورد بعدش ولی چیزی به جاریش نمی‌گفت

وقتی دخترخالم شد ۱۵ سالش پاشدن رفتن خاستگاری والتماس ودرخواست که بدید به ما

هرچی خالم گفت قصد ازدواج نداره اینا ول نکردن دیگه ونامزد کردن ۱۷ سالگی هم جشن عروسیشون بود اصلا نمیذاره دختره بره پیش خانوادش همش نگهش میدارن پیش خودشون

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

میدونم ولی اونا از رو لج یا عقده یاهرچی حرف خودشونو میزنن جاری خالم از وقتی دخترخالم کوچیک بود همش ب ...

آخه لجم میگیره من اصلا ازدواجم کردم نباید اینطور بگه

آخه لجم میگیره من اصلا ازدواجم کردم نباید اینطور بگه

میدونم چی میگی ولی اون دهنش وله مغزش در همین حد بهش فرمان میده اگه میتونی جوابشو بده اگه نه هم که بهش فکر نکن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

میدونم چی میگی ولی اون دهنش وله مغزش در همین حد بهش فرمان میده اگه میتونی جوابشو بده اگه نه هم که به ...

خب مثلاً چی بهش بگم؟

میترسم بی احترامی کنم طلسمم کنه 

من ترکا خیلی دوست دارم خودم کردم اما میگن مادرشوهر ترک خیلی عروس دوست ندارن دوماد دوست دارن

برا ما برعکسه😁

خب مثلاً چی بهش بگم؟میترسم بی احترامی کنم طلسمم کنه

اگه اهل جادو جنبله که دورش نرو

کمتر ببینش 

اگه اهل جادو جنبله که دورش نروکمتر ببینش

تا میاد شروع می‌کنه رو مخ مامان رفتن عصابشو خورد می‌کنه،مامانم سردرد میگیره وقتی از پیشش بلند میشه

تا میاد شروع می‌کنه رو مخ مامان رفتن عصابشو خورد می‌کنه،مامانم سردرد میگیره وقتی از پیشش بلند میشه

عجب چیز بی مغزیه🤕 واللا اینطوریشو ندیدم اگه من بودم همون دفعه اول پوزشو به خاک میمالیدم