2777
2789
عنوان

النگو آینه ای یا دستبند فیگارو 🤍🌱📸🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 11780 بازدید | 39 پست
سلام عزیزمخیلی ممنونم ازینکه انقد لطف کردی تجربت و گفتیمن تصمیمم شد دستبند فیگارو بگیرم

خواهش میکنم جانم♥️

پیشاپیش مبارکت باشه😻😻

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خواهش میکنم جانم♥️پیشاپیش مبارکت باشه😻😻

ممنون عزیزم💗😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست تو آداب معاشرت رو به من یاد بدی خودشیفته .تا کسی ازت تعریف نکنه اخلاق گندتو نشون میدی .خدا به داد شوهر بیچارت برسه .یه قیافه معمولی دیگه این حرفارو نداره .اگه خوشگل بودی چکار میکردی خودشیفته متوهم

لازم نیست تو آداب معاشرت رو به من یاد بدی خودشیفته .تا کسی ازت تعریف نکنه اخلاق گندتو نشون میدی .خدا ...

یه لیوان آب خنک بخور عزیزم💖

حرفی که زدم بهتون از کتاب آداب معاشرت بود

دقیقا و عینا همین جمله های منو گفته بود

از خودم نگفتم

یه چیزایی و آدم باید بلد باشه

من معمولیم باشه ولی حداقل طرز صحبت و بلدم

نگران همسر بنده نباش همه جوره عاشق بنده هستن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

به درک

کمتر حرص بخور و خودتون و به آرامش دعوت کنید

واقعا حرف بدی بهتون نزدم

یه چیزایی لازمه زندگی اجتماعیه خب شما بلد نبودین من براتون گفتم

کمتر حرص بخور و خودتون و به آرامش دعوت کنیدواقعا حرف بدی بهتون نزدمیه چیزایی لازمه زندگی اجتماعیه خب ...

تو اگه زندگی اجتماعی بلد بودی با یه حرف من که اصلا هم بد نبود اینجوری بهم نمیریختی .برو رو خودت کار کن از این همه خودشیفته بودن هم دست بردار.کاربرای تو این سایت هستن ۱۰۰ برابر از تو قسنگترن ولی همچین ادعایی ندارن .تازه من بهت نگفتم زشتی وگرنه فکر کنم آتیشم میزدی .اینکه به چشم شوهرت هم خوشگل میای اصلا به من ربطی نداره که هی میگی 🤣آخه من مگه تورو میشناسم که با حرفای تو به خوام آرامش خودمو خراب کنم .برو بچه جون تو فکر و خیال خودت خوش باش .زندگی فقط خوشگلی نیست انسان بودن مهمتره

تو اگه زندگی اجتماعی بلد بودی با یه حرف من که اصلا هم بد نبود اینجوری بهم نمیریختی .برو رو خودت کار ...

ببین عزیز 

دوتا چیز و از صحبتاتون برداشت کردم

اولا اینکه من زیبام ب اندازه کافی بنابراین همین موضوع شما رو بهم ریخته

دوما من یه چیزی دارم که شما نداری و ازین بابت بسیاررر حرص میخوری

و اینکه واقعا بهم نریختم اخه حرف شما چه تاثیری تو کیفیت زندگی من داره

من کاربرای زیبا خیلییی دیدم بله

ولی قطعا خودمم زیبا میدونم حالا شما هی با تاکید رو کلمه معمولی میخوای برای خودت آرامش بخری 😁

در ضمن من هیچوقت ادعای زیبایی نکردم همیشه این جمله رو از اطرافیان دریافت کردم 😅

به قول خودت لازم نیست یه چیزایی و از زندگیم بگم دیگه

پس حرف شمام تاثیری تو زندگیم نداره 

منم بدون هیچ بی احترامی حرفم و بهتون گفتم ولی با توهین از جانب شما مواجه شدم

حقیقتا دیگه لازم نمیدونم این بحث و ادامه بدم با شما

پیامم بذارید نمیخونم

خوش باشید