2777
2789
عنوان

بچه دوستم شاهدرابطه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 54 پست
دیگه کسایی که یک بچه ۷ ساله دارن تازه عروس و تازه داماد نیستن حالا انگار اگر انجام نمیدادن سنگ میشدن

یه سریا عقل ندارن اون لحظه از کار نیفته فقط میخوان به کارشون برسن

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر والدین سر همین موضوع مشکل دارند بهترین راه حل یاددادن حریم خصوصی از کودکی به بچه ها هست چون خوا ...

خودشم خیلی نارنته میگه جلوهمسرم ونمیتونم بگیرم شبهایی ک نیازداره هرچی میگم بذاربچه هابخوابن اصلاانگارن انگارانقدرمیچسبه بهم ک اوناهم حساس میشن 

میگه مثلا من رفتم تواتاق پیش بچه ها دراز کشیدم بچه هاروبخوابونم میادزیر پتومیچسبه بهم میگم بذاراینارو بخوابونم میام میگه خب باهم میخوابونیمشون

اکثر والدین سر همین موضوع مشکل دارند بهترین راه حل یاددادن حریم خصوصی از کودکی به بچه ها هست چون خوا ...

دقیقا مشکل اینجاست که هر چی شما وقت بزارید برای تربیت فرزندتون، مدرسه(،مدرسه های این دوره زمونه) دقیقا جائیه که تمام زحماتتون به هدر میره، مگر اینکه واقعا ذات فرزندتون جوری باشه که واقعا نمیدونم چجوری بگم، بزرگتر از سنش باشه، واقعا از درون عاقل تر از بقیه باشه، و خودش دنبال اینچیزا نره و کنجکاوی نکنه  یا اگر کرد، خودش تجزیه و تحلیل کنه که نباید پیگیر اینچیزا باشه، دقیقا مثل خودمون، شاید هزار تا چیز میشنیدیم،ولی خودمون متوجه بودیم که مثلا نباید پیگیره فلان چیز باشیم، یا هر چی می‌شنویم رو نباید بیان کنیم.

دیگه کسایی که یک بچه ۷ ساله دارن تازه عروس و تازه داماد نیستن حالا انگار اگر انجام نمیدادن سنگ میشدن

همون و بگو😑

کسی که بچه داره باید شش دونگ حواسش باشه بچه اینا که قبلا هم دیده و کنجکاوی کرده و پرسیده فکر کن بیداره بری در و قفل کنی بچه بمونه اون ور😑😐

اون وقت میگن بچه های الان بلوغ زودرس میشن نمیگن پدر مادرا بیخیال و بی احتیاط شدن

تازه الان میگه چه خاکی سرم کنم

انگار بچه ی فضولی هستش زیاد دیده وخجالت هم نمی‌کشه از گفتن

کنجکاوه و البته باهوش در این حال هم خبر نداره از چیزی وگرنه انقدر رک و راست نمیگفت

حتما پدر و مادرش حساسش کردن وگرنه یک بچه چرا باید شب بره قایمکی چیزی نگاه کنه

همون و بگو😑کسی که بچه داره باید شش دونگ حواسش باشه بچه اینا که قبلا هم دیده و کنجکاوی کرده و پرسیده ...

همه چیزهایی باید و نباید رو دیده الان که کار از کار گذشته به فکر یه کاری کردن افتاده 

اون زمان باید یک کارهایی میکرد که نکرد باید حواسش رو جمع میکرد ارزش این رو نداشت که بچه اش رو مریض کنه

خودشم خیلی نارنته میگه جلوهمسرم ونمیتونم بگیرم شبهایی ک نیازداره هرچی میگم بذاربچه هابخوابن اصلاانگا ...

چه پدر بی فکری فردا بچه بلوغ زود رس گرفت هزار خطا کرد همین پدر در میاد میگه نتیجه تربیت توعه مادر بود 

خودش شونه خالی می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دقیقا مشکل اینجاست که هر چی شما وقت بزارید برای تربیت فرزندتون، مدرسه(،مدرسه های این دوره زمونه) دقی ...

درسته همیشه بچه پیش والدین نیست ولی وقتی من مادر بچم را روشن کنم باید نیاید حریم خصوصی بهش یاد بدم 

می‌تونه رفتارش را کنترل کنه جذاب و جدید نیست براش که کنجکاوی کنه میگه آره مادرم گفته فلان چیز درست نیست که بخواد خودش هم امتحان کنه 

مثلا بچه می‌دونه شعله گاز داغ هست ولی شیر آب برای شستن دست هست ببرش نزدیک شعله گاز نزدیک شیر آب هم ببر از شعله روی برمیگردونه ولی فوری دستش می‌بره سمت شیر اب 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»