2789

عزیزم خواهرانه بهت میگم به هیچ عنوان سمت این چیزا نرو. زندگیت و بادست خودت نابود نکن. شاید چیزی که میخوای و به دست بیاری، ولی دیگه محاله تو زندگیت رنگ آرامش و ببینی. اینو مطمئن باش.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام خیلی بهتر جواب میده

حتما برمیدارم

ولی اینقدرررر،ختم برداشتم  دعا کردم حرم رفتم

خیلی مورد های بیخودی میان که مجرد بودن ترجیح دادم 

واقعا نتیجه دیدین؟دیگه نمیتونم تحمل کنم مجردی

باشه میگیرم نتیجش بهتون مبگم

تا ۴۰ روز

با مراقبه اعمال دوری از گناه و خوندن نماز

انجام بده به امید خدا جواب میگیری سریع

جواب نگرفتی هم یکوقت نا امید نشی 

شاید صلاحت نباشه یکوقت 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

حتما برمیدارمولی اینقدرررر،ختم برداشتم دعا کردم حرم رفتمخیلی مورد های بیخودی میان که مجرد بودن ترجی ...

من  خودم ی مشکلی داشتم

با زیارت عاشورا و نماز استغاثه یه حضرت زهرا و نذر نمک و صلوات خاصه حضرت زهرا و نذر حدیث کسا

جواب گرفتم 

اینکاری بهت میگم بکن زیارت عاشورا با مراقبه اعمال و توکل برخدا و توسل شدید بر امام حسین

و همچنین سوره طهه و یا یس

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

من برای شخص خاصی دعا نمیگیرم که

درسته ولی وقتی برای ازدواج خودت دعا میگیری، ینی به خدا ایمان نداری. فک میکنی خدا نمیتونه چیزی که ازش میخوای و بهت بده، این خود خود کفره. غضب خدا میگیرتت عزیزم. 

ضمنا یادت باشه دعا، دعا میاره. امروز برای بخت گشایی میری، بختت باز میشه اما فردا برای یه مشکل بزرگتر باید بری، بعدش برای مشکلات دیگه...خلاصه محاله به آرامش برسی. به حرفام شک نکن. صبور باش، و همه چی بسپار دست خدا. هرچیزی و خودش بده، قشنگتره. 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه