2777
2789
عنوان

خانم متاهلی که میره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست

مرد معزفه که هزینه خرج و مخارج زن و بپردازه و همینطور مال خونه اگه زن کار میکنه مرد حق نداره به پول زن چشم داشتی داشته باشه و انتظار داشته باشه زن خرج کنه اگه خود زن به خواست خودش خرج برا خونه کنه عیرادی نداره .چون وظیفه زن نیست.

اینا بستگی به توافق دو طرف داره

شوهر من الان که پول داره واقعن برام دست و دل بازه

پس قطعا برم سرکار هر جا لازم باشه کمکش میکنم

چون ارزشش رو داره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خانه دار بودن راحتتره کار خونه بارداری زایمان سرکار و....داغون میکنه آدمو

وقتی برنامه و هدف تو زندگی باشه در هر حالتی چه خانه دار و چه شاغل همیشه شادابی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کاری به نی نی سایتیا نداشته باش 

متناسب با زندگی شخصیت تصمبم بگیر و طرف مقابلت و همچنین خودت

خیلی از اینا نوجوونایه ۱۵،۱۶ ساله اند یا جهت سرگرمی تاپیک میزنن یا پز دادن

حضوری هم نمیشه زندگی کسی رو با خودت مقایسه کنی چه برسه به مجازی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اگه اجازه کار بهت بده به نفع خودشه یه مقدار از خرج خودتو خودت میدی ولی مقدار کم اینطوری یه ذره از خرج های آقا کم میشه ،وگرنه ما داخل ایران داریم با قوانین ضد زن زندگی میکنیم کل حقوق برابرمونو  گرفتن در عوض اینکه آقا خرج بده بهمون یه مهریه داشته باشیم همین ،اینم که با این حرفا دارن گل میمالن درش،کلا میشیم برده 

من تصمیم دارم قبل شروع زندگی واسه طرف خط و نشون بکشم و حتی یه قرون هم واسه خونه خرج نکنم.همه اش مال ...

اره میشه موقع خواستگاری مطرح کنی

اگه چشمش دنبال حقوق زن باشه خودش میره 

به طور کلی وظیفه مرد هست که هزینه های زندگی رو متقبل بشه...و وظیفه زن هم خونه داری،بچه داری و...اما ...

البته بنظر من فقط بدلیل نیاز مالی شوهر نباید زن کار کنه

بنظرم ما تو عصری زندگی میکنیم که چه مرد چه زن باید به تنهایی و بصورت مستقل بتونن کاملا از پس خودشون و زندگیشون بر بیان! یعنی هم مرد باید بلد باشه کارهای خونه زو هم زن باید توانایی تولید پول داشته باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حرف خوبیه👍طرفت خوب باشه از دل و جون برای زندگی تلاش میکنی

داماد ما ینی شوهر خواهرم انقدر مرد خوبیه که خواهرم ۱۵ساله ازدواج کرده تاحالا اجازه نداده خواهرم یک ریالم تو زندگی خرج کنه گفته این حق خودته هرچی درمیاری مال خودت

واقعا کمه ولی هستن همچین مردایی احساساتو بزار کنارو موقع ازدواج با عقل ومنطقت ازدواج کن عزیزم خوشبخت باشی

موقع خواستگاری بگی فرار میکنه برنمیگرده😂

😂😂 بهتر فکر کنه زن خانه دار گرفته

یک کاربر آقایی اینجا هست هروز تاپیک میزنه چجوری زن معلم کارمند بانک کادر درمان گیرش بیاد که پولش بگیره

دوست ندارم اینجور مردا گیرم بیاد

البته بنظر من فقط بدلیل نیاز مالی شوهر نباید زن کار کنهبنظرم ما تو عصری زندگی میکنیم که چه مرد چه زن ...

دقیقا

هدف یک خانم برای شاغل شدن باید مستقل شدن خودش باشه...اکثر مردها تا وقتی که میبینن یک خانم مطیع و دستش به جایی بند نیست تا میتونن قدرت خودشون رو به رخ میکشن...سر چندقرون پول که میخوان بدن کلی منت میزارن 

ولی اگر یه خانم شاغل باشه دیگه اینقدر حس قدرت و برتری نمیگیرن...

اینجوری هم دیدم بخاطر اینکه خانومه کارمند بوده رفتن خواستگاریش و بعد ازدواج انتظار داشتن حتی رهن خون ...

اکثر کسایی که دنبال خانم شاغلن همچین توقعاتی دارن و بیشتر دنبال پول خانمن تا خودش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را