2777
2789
عنوان

پارنترم میگه حق طلاق نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8966 بازدید | 452 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش باشیداما من فکر می کردم پرنسس ها و ملکه ها حرف زشت نمی زنن😏

اشتباه فکر کردی اتفاقا هرکاری دلم بخاد میکنم، جز یچیز؛ به عقیده و باور کسی توهین نمیکنم، همه ی ادما مثل هم نیستن و همین تفاوتا باعث شکل گیری یک جامعه میشه

شما که اشاره کردید ادم منطقی هستید و بنظر من هم همینطور اومدید تا الان، قبول دارید بطور کلی حق طلاق ...

خب دختر جان این شمایید که معنی حق طلاق رو نمی دونید پس!

حق طلاق دادن به زن، نافی حق طلاق مرد نیست

در واقع دو طرف به حقوق یکسان دست پیدا می کنن

در حال حاضر و طبق قانون ایران، حق طلاق فقط با مرده یعنی شما میری تو یه رابطه بدون برگشت!

عزیزم ناراحت نباش فکر میکنی اینا عقل دارن که ادب و احترام سرشون بشه؟ریلکس باش و خوشحال که توی واقعیت ...

شما که عقل داری چرا پذیرش تفاوت افکار بین ادما نیستی ؟ یکم برای خودت و جامعه ی اطرافت ارزش قائل شو !

اینا برای روز مبادا است وگرنه کسی که ازدواج میکنه هیچوقت به فکر طلاق نیس

سیندرلای عزیز باور پرنس چارمینگت منتظرته تو با اجازه دادن به محدود شدنت اشتباه بزرگی میکنی و اگه میخوای لمسش کنی شنبه صبح برو دادگاه خانواده معمولا اجازه میدن بری ببینی اونجا میفهمی په زندگی هایی که همه فکر میکردن فانتزیه پوچ بوده

بعضیا اگر حق سیب سبز خوردن زن با ازدواجش ازش گرفته میشد، باز میگفتن نه حتما به صلاحمونه سیب سبز نخور ...

و بعد من چطور تو دعوا واسه شوهرم ناز کنم بگم پس به من سیب سبز بده

میگه خب تو که حقشو داری برو خودت بخوووور🤣🤣🤣

شما که عقل داری چرا پذیرش تفاوت افکار بین ادما نیستی ؟ یکم برای خودت و جامعه ی اطرافت ارزش قائل شو !

این تنها ریپلاییه که از الان روت میزنم تا بهت بگم اونجا هم روت ریپلای نکردم چون نمیخوام با بحث با کسی با این افکار ارزشم رو بیارم پایین خوش باش پرنسس