2777
2789
خواهر من ب دعا و این چیزام اصلا اعتقاد نداره ما هم موندیم این همه دختر تو فامیل ازدواج کردن خواهر من ...

منم اعتقاد نداشتم ولی یه مدتها آنقدر تو زندگیم گره افتاده میگم شاید دعایی چیزی برام گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متولد 72 هستم و شرایط خواهر شمارو دارم. اصلا جور نمیشه برام، نمیدونم چرا، انقد دعا و چله گرفتم ک ...

اخه حکمت این ازدواج لعنتی نمیدونم چیه ی ماه پیش عروسی دختر داییم بود خدا شاهده این دختر ی روز خوش برا خانوادش نذاشته بود باباشو سکته داده بود با کاراش پارتی گل قلیون سیگار همه پی ی ازدواج عالی کرد اخرش اخه نباید ی فرقی بین ادم خوب و بد باشه

منم اعتقاد نداشتم ولی یه مدتها آنقدر تو زندگیم گره افتاده میگم شاید دعایی چیزی برام گرفتن

اجیم چون اعتقاد نداره جوابی نمیگیره مامانم ی سرکتاب براش باز کرد جوابی نگرفت

اخه حکمت این ازدواج لعنتی نمیدونم چیه ی ماه پیش عروسی دختر داییم بود خدا شاهده این دختر ی روز خوش بر ...

من هر کی به دلم میشینه و بهم میاد طرف خودشو لوس میکنه و میگه نه، اونایی هم که میان و جدی منو میخان اصلا به من نمیخورن طوریکه باهاشون ازدواج کنم خیلی تو ذوق میزنه. 

والا ب پیش ی اخوندی رفت کارش این بود نمیدونم با چی گرفت ولی هر چی بود نتیجه نگرفت

من دعای بخت گشایی هم گرفتم اما نتیجه نداد، خواهرم هم رفت پیش همین سید و چن ماه بعد ازدواج کرد، اما برای من نتیجه نداد

من دعای بخت گشایی هم گرفتم اما نتیجه نداد، خواهرم هم رفت پیش همین سید و چن ماه بعد ازدواج کرد، اما ب ...

حکمتش چیه سرکار میری بنظرم ب ازدواج فک نکن برو سرکار برا خودت زندگی کن عزیزم با فکرای الکی خدای نکرده افسرده میشی من فقط نگرانم اجیم افسرده بشه شبانه روز تو فکرشم