2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶۸ من اون ۱۷۲ ولی کنار هم ، هم قد دیده میشیم آره شوهر منم دقیقا مثل یوزارسیف هستش همون قدر هم معصوم ...

منم ۱۷۰ اون ۱۷۶  ولی ماام تقریبا هم قد دیده میشیم 

کلا مازنا نمیدونم چرا کشیده تر بنظرمیاییم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب خدارو شکر همه شوهراشونو یوزارسیف میبینن😅😅

خیلی قشنگه ک اینطور ببینن😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

معمولی ایم به نظرم باطن مهمه قیافه تکراری میشه

چون خودشو خیلی دوست دارم چهره اشو هم خیلی دوست دارم

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

۱۸۷ پرمو و مژه های بلند چشم ابرو مشکی چشم درشت ماشالا بهش

من ۱۶۳ چشم ابرو مشکی پرمو سفید خوشگل و خوش خنده و شوخی زیاد میکنم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ولی شوهرم خیلی روم حساسه دوس نداره با پسری بحرفم میگه حسودیم میشه ولی این کارش اذیتم میکنه میگه دوس ندارم بیریم بیرون کسیی بت نگاه کنه یا بریم جایی ک مختلط باشه

منم ۱۷۰ اون ۱۷۶ ولی ماام تقریبا هم قد دیده میشیم کلا مازنا نمیدونم چرا کشیده تر بنظرمیاییم

آره خودشم من لاغرم و پاهای بلند دارم 😂

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

۱۶۸ من اون ۱۷۲ ولی کنار هم ، هم قد دیده میشیم آره شوهر منم دقیقا مثل یوزارسیف هستش همون قدر هم معصوم ...

دقیقا منم برامعصومیتش میگم عین یوزار سیف خداعزیزدلم خداحفظشون کنه دلم میخاس عین حضرت خدیجه پولدار بودم هرچی میگفت براش میخریدم 🤣😂😂ماشین خیلی دوس دارن مردا ماشینمون پرایده ولی انقدر دوس داشتم اون ماشینی ک دوس داره براش بخرم ذوقشو ببینم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

۱۸۷ پرمو و مژه های بلند چشم ابرو مشکی چشم درشت ماشالا بهشمن ۱۶۳ چشم ابرو مشکی پرمو سفید خوشگل و خوش ...

شوهرم اصلا پرمو نی دستاش ی زره مو ندارررره خیلی حسودیم میشه