2777
2789
عنوان

فیلمای ترکیه خیلی مسخرن و خزن

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلمای ایرانی بعضیاش مث شهرزاد و جیران و سقوط اینا رو ک واقعا خوبه ولی بیشتر امریکایی بهتر از همه س

واقعا فقط چندتا.‌‌تو سال ۱۰۰ تا سریال میسازن,نمیشه دید اصلا

کجاشون شرف داره؟میدونی اگه یه بچه حتی یه قسمت ازون فیلم هاروببینه دیگه بدبخت میشه؟

من نظرم شخصیمو ب عنوان ی ادم بالغ گفتم ب بچه چیکار دارم😐

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نظرم شخصیمو ب عنوان ی ادم بالغ گفتم ب بچه چیکار دارم😐

ادم بالغ هم اون فیلم هاروببینه از راه به درمیشه،اون فیلم هاخیانت رودارن عادی سازی میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
همه شون بلا استثنا خیانت و دارن فیلم های ترکیه بعدم مصنوعی هستن فقط تیپ و آرایش هاشونو دوست دارم.هند ...

اره دیگه بخاطر همونه اونا بازیگرایی قیافشون جذابه انتخاب میکنن  ک مخاطبو جذب کنن.

ادم بالغ هم اون فیلم هاروببینه از راه به درمیشه،اون فیلم هاخیانت رودارن عادی سازی میکنن

عزیزم ادمی ک تحت تاثیر فیلم خیانت براش عادی بشه و از راه ب در شه بالغ نیست ک.صخله و خرابی تو ذاتشه

وگرنه من کلی فیلم این ندلی دنبال کردم و از راهم ب در نشدم 

فقط جنبه سرگرمی دارن برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همش خیانتو و عشق وچیزاس....کسایی دیدم سن کم ۱۴ و پونزده ساله بود از وقتی  فیلم ترکی دید.از ایرو ب اونرو شد🤣🤣

عزیزم ادمی ک تحت تاثیر فیلم خیانت براش عادی بشه و از راه ب در شه بالغ نیست ک.صخله و خرابی تو ذاتشهوگ ...

ولی توی واقعیت ترکیه اینجوری ک تو فیلماشونه اصلا نیس، خیانت هست تو کشورشون ولی ن اونجوری ک تو فیلماشون نشون میده .دقیقا مثل اون تیپ و قیافه بازیگراشون ک تو فیلماس .برعکس توی واقعیت اینجوری نیستن ظاهرشون