2777
2789

از دست خانواد شو هرم،فقط دنبال اتو گرفتنن ازت، اول کلی پشت سرم دروغ گفتن بهمه، حالا تم میگن امارتو گرفتیم قدیم ک با پسرمون دوست بودی دوست پسر داشتی تعریف کرده فلان کار کردی تو بدی، بت پسرم خیا نت کردی،البته با تیکه میگن، درصورتی ک قدیم شوهرم اول خیا نت کرد بهم، چیکار کتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دست خانواد شو هرم،فقط دنبال اتو گرفتنن ازت، اول کلی پشت سرم دروغ گفتن بهمه، حالا تم میگن امارتو گ ...

خیانت شوهرتو میزدی تو روشون و میگفتی اولا زندگی ما به شما ربطی نداره دوما آقا پسر شما به من خیانت کرد حالا به من تهمت میزنید 

عه چرااعزیزم استرس برای چی کمکی از دستم برمیاد بگو راهنماییت کنم

دوهفته پیش قرص اورژانسی خوردم هنو پریود نشدم دوبار بی بی چک زدم منفی بود .ولی حالت تهوع و ضعف زیاد دارم .الان شکمم داره قاروقور میکنه بااینکه شام دوتا نون خوردم بدجور ضعف میکنم از استرس ۳ روز وشب راحتی ندارم برام دعا کن

دوهفته پیش قرص اورژانسی خوردم هنو پریود نشدم دوبار بی بی چک زدم منفی بود .ولی حالت تهوع و ضعف زیاد د ...

عزیزم استرس نداشته باش اون حالت تهوع و ضعفت از استرس هست نگران نباش قرص خوردی دیگه جای نگرانی نداره

پسرم حالش بد شده همش انگار میخاد بیاره بالا ،بنظرم این مریضی جدیدو گرفته دعا کنید زود خوب بشه یساعت پیش کلی بالا اوزد🥴🥴

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خود آزاری 

فکر به اینکه باردار هستم یا نه 

خدا کنه باشم چشم انتظاری سخته 

خدایا یه تو دلی به من نمیدی؟ ای خدااااا 

شنبه موعد پ.... خداکنه باردار باشم وقتی تست میزنم مثبت بشه

سلین 

داشتم طرح میزدم ازدیشب پای ترسیم بودم تنهام توخونه صداجاروشنیدم رفتگرداشت کوچه امونوجارومیزد منم پاشدم گفتم پنجره روبازکنم یه هوایی بخورم ودوباره بیام سردرسم اروم پنجره روبازکردم عوضی زل زده بهم قلبم ریخت پرده روکشیدم ولی جارونمیزنه ایستاده خونه رونگاه میکنه ازشدت ترس قلبم دردمیکنه 

گاهی انسانم آرزوست