دلم نمیاد بچم سختی بکشه. بهترین راه این نیست کلا به وجود نیاد؟
تعجب میکنم همه بچه دار میشن.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
اینکارو نکنخودت نمیتونی وضعیتتو تغییر بدی؟ادما میتونن شرایطشونو تغییر بدن
اصلا بهترین شرایط دنیا رو هم دوست ندارم. روانشناس رفتم روانپزشک رفتم و قریب یکساله دارم دارو میخورم و درسته شاد شدم ولی طرز فکرم تغییر نکرده. تمام خوشی های دنیا به یه سختیش نمی ارزه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
از نظر من خوشبخت ترینم باشیم بازم میگم زندگی سراسر رنج است
آره بخدا. آخه این روح ضعیف مگه چقدر تحمل نگرانی و غم داره؟ این بدن آسیب پذیر چقد توان بیماری داره مگه.
بگو دیگه. صاف بگو. من اشتباه فکر میکنم؟ بقیه از زندگی لذت میبرن؟ من انگار از بچگی افسرده بودم هیچوقت واسه تولدی چیزی خوشحال نبودم. یعنی فکر نکن عمدا خودمو میزنم به اون راه، واقعا خبر ندارم که آیا آدمایی هستن که خوشحال باشن از بودنشون؟