2777
2789
ممنون عزیزماونایی ک از قبل تو این شغل بودند مشتری جمع کردن ملیادرن البته ولی الان دیگ دست زیاده تو ا ...

ما ی فامیل داشتیم، خیلی خونواده بدی داشت بابا معتاد و وضع مالی اقتضاح و... 

دختر اول خونواده بود، دیپلم هم نگرفت حتی، توو سن خیلی کم ازدواج کرد با ی پسری که مامان باباش جدا شدن و یپش مامان‌بزرگش، بزرگ شده بود، 

هیچ کس آینده خوبی برای این دختر و پسر نمی‌دید 

اما بعد ازدواج (خیلی سال پیش) دختره ناخن کار حرفه ای شد و با شوهرش برخلاف خونواده هاشون بسیاااااار زرنگ و پرتلاش بودن 

خلاصه کار‌ش گرفت و سالن زد و کنارش هم پیج فعال و تبلیغ فراوان و رفته رفته دوره آموزشی گذاشت و.. 

الان دیگه حتی کار نمیکنه و مدیر سالنه فقط

الان هرکی میگه آرایشگرم کاملا اون دختر میاد توو ذهنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چجوری با دیپلم رفتی سرکار ماهی ۲۵ میلیون درامد داری عجب کدوم شهری

خدمات که دیگه مدرک نمیخواد

سرچ کن استخدام مهماندار خانم ببین شرایطش چیه

موضوع عجیبی نیست، خودتم بخواهی میتونی رزومه بدی استخدام بشی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خدمات که دیگه مدرک نمیخوادسرچ کن استخدام مهماندار خانم ببین شرایطش چیهموضوع عجیبی نیست، خودتم بخواهی ...

من به قطار فدک رزومه دادم امروز به نظرتون زنگ میزنن یا خودم باید زنگ بزنم

واییی واقععااااا؟؟؟ میتونم باهاتون بیشتر صحبت کنم؟ منم رزومه دادم برای تشریفات cip مهراباد به نظرت ا ...

خب بستگی به خودت داره

اگر مشکلی نداری توی سفر باشی و از این شهر به اون شهر بشی میتونی بری قطار

شخصا مهمانداری cip ترجیح میدم

من خودم مهماندار شرکتی ام، با این دوتا خیلی فرق داره، ما سالن جلسات رو اماده سازی میکنیم برای جلسات و کلاس های اموزشی اون سازمان

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من به قطار فدک رزومه دادم امروز به نظرتون زنگ میزنن یا خودم باید زنگ بزنم

پیگیری کن

مرتب رزومه بده، اولین شرکتی که اوکی داد به نظرم برو، حتی اگر احساس میکنی میتونستی جای بهتری باشی ولی بازم برو

برات رزومه میشه برای استخدام تو جاهای بهتر